Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland liegt tegen haar oudste dochter Claire


Maxime draagt een groot geheim met zich mee. Terwijl heel Nederland weer dat haar man Leroy niet de biologische vader is van dochter Claire, weet Claire dit zelf nog niet. Haar ex-vriend Jaap is de echte vader, maar Maxime wacht op het juiste moment om het geheim te onthullen, maar vreest dat haar vijfjarige dochter er overstuur van zal raken.

Toen Claire werd geboren, liet Jaap Maxime in de steek. Hij verdween uit beeld en Maxime voedde haar dochter in haar eentje op. Maar nu Jaap weer interesse toont om zijn dochter te zien, staat Maxime voor een dilemma. Moet ze de stabiele basis die Claire met Leroy heeft opgebouwd verstoren door Jaap weer toe te laten?

Op dit moment heeft Claire nog geen idee wie haar echte vader is. Ze noemt Leroy ‘papa’ en er is nog geen ontmoeting met Jaap geweest. Maxime is ervan overtuigd dat Claire nu nog te jong is om het geheim te kunnen bevatten. “Daar is ze nu nog te jong voor”, vertelt Maxime aan Privé.

Maxime beseft echter dat ze het geheim niet eeuwig kan bewaren. Ze wil het Claire vertellen wanneer ze oud genoeg is om het te begrijpen, maar tegelijkertijd nog jong genoeg is om het te kunnen verwerken. “Ik denk dat ik dat vanzelf zal merken aan hoe ze praat en hoe wijs ze over dingen doet. Ik denk dat ze er nu misschien alleen maar overstuur van zal raken”, aldus Maxime.

Het is een moeilijke beslissing voor Maxime, maar ze wil Claire niet te lang in het ongewisse laten. Ze wil het geheim onthullen op een moment dat haar dochter het goed kan begrijpen. De tijd zal uitwijzen wanneer dat moment is, maar één ding is zeker: het zal een emotioneel moment worden voor Maxime en Claire.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In dit geval kan ik Maxime alleen maar groot gelijk geven, wacht maar tot ze zelf vragen gaat stellen, want dat gaat ze gegarandeerd doen. Daar zorgt de buitenwereld op social media wel voor helaas.

Ze liegen allemaal de oplichters van meilandjes

“Ik denk dat ik dat vanzelf zal merken aan hoe ze praat en hoe wijs ze over dingen doet”

Goed zo. Lekker bezig Maxime.
Net zo lang wachten totdat ze op 12 jarige leeftijd dit via social media moet vernemen.

kind kan straks zelf lezen hoe haar echte vader publiekelijk door de zeik is getrokken door de meilandjes en zal ooit zijn kant van het verhaal ook horen.

Maxime zou er verstandig aan doen, hier hulp in te schakelen van een kinder psycholoog.Zou ook niet te lang wachten straks hoort Claire het van anderen.want de wereld is hard.

de wereld mag dan hard zijn maar het is de familie zelf die de privacy van het kind en alles daaromheen te grabbel gooien voor een paar euri´s & niet nadenken over de gevolgen op lange termijn.
nare hebzuchtige mensen zijn het.