Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sonja Bakker opnieuw mishandeld door vriend


Plagiaatkoningin Sonja Bakker heeft Nederland voorgoed achter haar gelaten. Ze bevindt zich na alle onthullingen over het plagiaat al een tijdje op Ibiza waar ze inmiddels woont samen met haar agressieve vriend Barry.

Maar het blijkt niet al te goed te gaan tussen die twee. Sonja wordt inmiddels labiel genoemd door een aantal mensen die ook op het eiland wonen. De twee hadden veen tijdje geleden ook ruzie in een drukke strandtent. Sonja liep boos en schreeuwend weg van Barry om na enkele minuten weer terug te komen en uitgebreid met hem staan zoenen alsof er niks gebeurd was. Hierna barstte Sonja in tranen uit en begon ze heftig te huilen. Het moge duidelijk zijn dat Sonja ze niet meer helemaal op een rijtje heeft.

Een aantal maanden geleden hadden Sonja Bakker en haar vriend Barry ook al een heftige ruzie waarbij zelfs de politie werd ingeschakeld. Achteraf bleek dat Barry die ook aan kickboksen doet haar flink mishandeld had tijdens die heftige ruzie. Barry werd hier namelijk ook door de rechter voor veroordeeld

Maar nu meldt Yvonne Coldeweijer dat het definitief over is tussen de twee. Sonja schijnt het te hebben uitgemaakt nadat Barry weer zijn handjes niet kon thuishouden. Hopelijk blijft Sonja nu definitief weg van deze loser.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zoekt zo vrouw nou steeds zo TBS-er op ?
Dr Phil zou het antwoord wel weten.

Hoeveel klappen moet ze nog incasseren voordat ze eindelijk in ziet dat hij niet goed voor haar is? Wat trekt haar aan in due man? Hij heeft heel haar imperium mee de afgrond ingewerkt. Haar aan zich gebonden door haar te laten investeren in zijn projecten. Sonia meisje doe je ogen open, je verdiend een liever iemand die voor jou gaat en niet voor de bijkomendende bekendheid

Joh, eet een pak eierkoeken en alles komt toch weer goed? LOI, weet je nog

Die leert het nooit en zelf is ze ook geen heilige met al haar liegen en bedriegen.

soms krijg je wat je verdient, dat heet Karma

Sneu voor haar zoontje, opgroeien met zoveel agressie.
En ouders met een drankprobleem.
Echte vader heeft geen interesse in zijn kind. Stiefvader is een enge greep.
Sneu hoor.😥
Dumpen die eikel Sonja! Zij zal nog wel vele malen teruggaan maar die loser.😉