Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard valt beveiliger aan tijdens concert


Yvonne Coldeweijer onthult het schokkende gedrag van Patty Brard tijdens het concert van Harry Styles in Amsterdam. Terwijl de jonge fans genoten van het optreden, zorgde Patty voor de nodige opschudding. Maar waarom was deze rijpe dame eigenlijk aanwezig tussen al die jonge bakvissen?

Het lijkt erop dat Harry Styles zelfs de oudere generatie in zijn ban heeft. Patty móést er simpelweg bij zijn. En alsof dat nog niet genoeg was, wilde ze ook nog eens vooraan staan. Maar dat bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Een ooggetuige, tevens bron van Yvonne Coldeweijer, verliet even de zaal tijdens het voorprogramma en raakte in gesprek met een beveiliger. Plotseling kwam de assistent van Patty Brard boos aanstormen. Blijkbaar was de plek die Patty toegewezen had gekregen niet naar haar zin.

“De assistent van Patty Brard stond te stampvoeten en beweerde dat Patty per se naar het concert wilde, maar niet tevreden was met haar ‘normale vak'”, onthult de bron. “Haar huidige plaats beviel haar niet, het was te ver van het podium. Ze MOEST een andere plek hebben.”

De beveiliger was echter niet onder de indruk en weigerde Patty speciale behandeling te geven. “Hij was gewoonweg onvermurwbaar. Hij zei: ‘Er zitten hier 50.000 gillende meisjes, heeft Patty geen ogen? Vol is vol.’ En vervolgens sloot hij de deur”, aldus de spion.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wordt langzaamaan tijd dat ze van tv verdwijnt.Die vrouw heeft last van hoogmoed ,meent dat ze de beste is en het is gewoon een heks.

Hulde aan deze “beveiliger” 👍
Die deed tenminste z’n werk.

Wanneer gaat die schreeuwlelijk eens een keer met pensioen, we zijn haar zo zat.