Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander flirt met bekende Nederlander: ruzie met Maxima?


De ontmoeting tussen Catherine Keyl en koning Willem-Alexander is een moment dat Catherine nooit meer zal vergeten. Als bekende Nederlander is Catherine natuurlijk gewend om af en toe in de spotlights te staan, maar deze ontmoeting was toch wel heel bijzonder. Catherine was namelijk uitgenodigd op Paleis Noordeinde voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje, waar de koning natuurlijk ook aanwezig was.

Catherine had er eigenlijk niet zo bij stilgestaan dat ze de koning zou ontmoeten en was dus niet voorbereid. Maar het lot besliste daar anders over. “Op een gegeven moment draaiden we ons tegelijkertijd om, waardoor we keihard tegen elkaar aan botsten”, aldus Catherine in een interview met Weekend. En toen had Willem-Alexander een opvallende vraag voor Catherine: “Hè, waar is je bril?”

Catherine was even verbaasd, maar toen besefte ze zich dat ze haar bril inderdaad niet op had. “Toen ik studeerde, zat ik met de hele club elke dag naar je te kijken, dus zo zonder bril vind ik het wel heel kaal”, klonk het bij Willem-Alexander. Catherine voelde zich vereerd dat de koning haar nog herkende van vroeger. En ze moest toegeven dat de koning er zelf ook niet onaardig uitzag. Catherine omschreef hem als ‘clumsy’: een mengeling van charmant en onhandig.

Maar het meest bijzondere aan de ontmoeting vond Catherine toch wel dat de koning zo normaal en nuchter overkwam. “Best bijzonder dat je zo normaal blijft”, besluit Catherine in het interview met Weekend.

Laatst zat Willem-Alexander ook heel onhandig te flirten met Jutta Leerdam. Jutta Leerdam had namelijk ook een één-op-één gesprek met Koning Willem-Alexander. tijdens de koningsspelen.

Van een afstandje werd dit gesprek gefilmd en dat werd door de kijkers als behoorlijk ‘onhandig’ bestempeld. Het zag er namelijk uit alsof de Koning terug in zijn middelbare schooltijd was geslingerd en zijn grote ‘crush’ voor het eerst op het schoolfeest sprak. Wilfred Genee die de beelden in de talkshow Vandaag Inside liet zien viel het ook op: “Hij denkt, dat is de jonge Máxima!” De Koning vroeg aan Jutta: “Past ‘ie een beetje?” Het was echter een beetje onduidelijk voor Jutta waar de Koning het precies over had.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties