Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Blozende en zenuwachtige Willem-Alexander flirt met Jutta Leerdam


Dit weekend werden de Koningspelen weer gehouden en onze eigen koning Willem Alexander gaf het startsein in Deventer. Samen met een heleboel kinderen en bekende Nederlanders werd het thema van dit jaar “1,2 iedereen doet mee!” groots gevierd. Het doel van de spelen is om kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien hoe belangrijk en leuk het is om samen te ontbijten en actief te bewegen. Meer dan 1,3 miljoen kinderen deden mee, afkomstig van ruim 6300 basisscholen, ook scholen in het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland deden mee. De dag startte traditiegetrouw met het gezamenlijk Koningsontbijt en de Koning opende de spelen en bezocht de verschillende sportactiviteiten.

Tijdens de Koningspelen werd Jutta Leerdam door de media belaagd met vragen over haar relatie met de Amerikaanse YouTube-ster Jake Paul. Maar de sportster wilde hier niets over kwijt en leek meer gefocust op haar seizoen en trainingskampen. Op haar social media deelt Jutta wel regelmatig liefdevolle foto’s van haar en Jake, maar waarom zwijgt ze dan zo mysterieus voor de camera?

Na wat doorvragen beweerde Jutta dat ze simpelweg niets mág zeggen over haar relatie. “Het gaat heel goed tussen ons en hij is superlief voor mij, dat is alles wat ik erover kan zeggen. Nee, sorry, ik mag er niet meer over vertellen”, aldus Jutta. Het gerucht gaat dat ze onder contract staat bij Jake en een zwijgplicht heeft, maar er zijn ook speculaties dat er meer aan de hand is en dat de schaatskoningin iets te verbergen heeft.

Maar er was nog meer opmerkelijks te zien tijdens de Koningspelen. Jutta Leerdam had namelijk ook een één-op-één gesprek met Koning Willem-Alexander. Van een afstandje werd dit gesprek gefilmd en dat werd door de kijkers als behoorlijk ‘onhandig’ bestempeld. Het zag er namelijk uit alsof de Koning terug in zijn middelbare schooltijd was geslingerd en zijn grote ‘crush’ voor het eerst op het schoolfeest sprak. Wilfred Genee die de beelden in de talkshow Vandaag Inside liet zien viel het ook op: “Hij denkt, dat is de jonge Máxima!” De Koning vroeg aan Jutta: “Past ‘ie een beetje?” Het was echter een beetje onduidelijk voor Jutta waar de Koning het precies over had.

Hieronder kun je de beelden terugkijken van de zenuwachtige Willem-Alexander die een onderonsje heeft met Jutta Leerdam.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe ziet zijn werkweek eruit met dit salaris???