Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B roerloos in zijn zwembad aangetroffen


Ali B is opnieuw onderwerp van controversie, met veel onduidelijkheid rond zijn huidige verblijfplaats. Geruchten gaan dat hij het protserige Dubai heeft verlaten voor het bescheidener Almere, terwijl anderen beweren dat hij een huis bouwt in Marokko om daar permanent te gaan wonen. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Ali diep gezonken is.

Maar dat is niet het enige probleem waar de rapper mee te kampen heeft. Hij heeft nog steeds een rechtszaak tegen hem lopen wegens vermeend seksueel misbruik. Het gaat om twee gevallen van verkrachting en één van aanranding. En nu heeft Ali zichzelf opnieuw in de schijnwerpers geplaatst met een vreemd filmpje op TikTok, waarin hij zichzelf levenloos ronddobbert in een willekeurig zwembad.

Reacties op TikTok waren genadeloos. Ali ligt daar als een stuk aangespoeld drijfhout op zijn buik met zijn hoofd in het water. Hij blijft maar liefst 2 minuten ondergedoken zonder naar adem te happen. Een kijker spoort Ali aan om zijn grenzen nog verder te verleggen: “Probeer eens 15 minuten!” Een andere kijker zegt echter dat er geen minderjarigen op de bodem zijn. En tot slot is er iemand die zich afvraagt of Ali nog leeft. Het is duidelijk dat Ali’s reputatie er niet beter op wordt.

@ali.bouali Bijna 2 minuten onder water! Even tot rust komen met mijn gedachten. 😌 #onderwater #innerpeace #meivakantie #vakantie #zwembad #rust #water #almere ♬ origineel geluid – Ali b
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties