Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B eindelijk gedumpt door zijn eigen vrouw


Ali B die meerdere aangiftes aan zijn broek heeft hangen wegens verkrachting en aanranding is al weer een tijdje terug in Nederland. Nadat hij lange tijd in Marokko en Dubai verbleef.

Ali B had natuurlijk gehoopt dat de storm zou gaan liggen en hij na zijn terugkeer weer aan de slag kon. Maar daar vergiste Ali B zich zwaar in.

Ali B verschuilt zich overigens niet hij wordt vaak in het openbaar gespot en lijkt zich geen zorgen te maken over de zaak die het openbaar ministerie aan het voorbereiden is tegen hem.

Hans Klok liet nog weten dat Ali B kort geleden naar hem toe kwam na een show en dat Ali B toen zei dat het OM helemaal niks had en hem niks kan maken. Dus Ali B is overtuigd dat de zaak geseponeerd wordt.

Maar zijn vrouw  Breghje die tevens zijn manager is blijkt Ali B niet meer te geloven. Een buurman van Ali B laat in een gesprek met weekblad Story het volgende weten.

,,Ali en Breghje zijn gescheiden van tafel en bed. Breghje heeft hun woning in Almere verlaten”

In het begin steunde Breghje haar man Ali B en leek het of ze hem volledig vertrouwde. Ze gingen nog samen naar Dubai en Marokko nadat alles was uitgelekt over het wangedrag bij the Voice. Maar blijkbaar zijn Breghje haar ogen geopend en heeft ze nu doen besluiten dat het klaar is tussen haar en Ali B.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een ´´buurman´´ en Story van Guido den Aftrekker van Rochel van Galen. Sja..🤣

Eindelijk 1 vrouw van ……. die haar verstand terug gevonden heeft en voor haar eigen leven en dat van haar kinderen gekozen heeft!
Veel geluk nu en in jullie nieuwe toekomst

Heeft hij nu een speelgoed eend gekocht wat zou hij daar toch mee moeten 2x raden

Die viespeuk denkt ermee weg te komen maar ik hoop op een hele zware straf voor die kapsoneslijer, laat hij maar bloeden voor hetgeen wat hij die meisjes heeft aangedaan, geen straf is te hoog voor dit soort viezerikken.

In Nederland ben je pas dader als je veroordeeld bent.
Ik weet niet wat ik moet geloven