Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opnieuw enorme ruzie tussen René en Johan bij VI, schelden elkaar verrot


De spanning loopt hoog op bij Vandaag Inside weinig uitzendingen waren zó kil als die van afgelopen vrijdag, toen René van der Gijp besloot om live op televisie zijn collega Johan Derksen te bekritiseren.

En ook afgelopen maandag was de sfeer om te snijden: “René keek Johan de hele uitzending lang amper aan”, zo was er te zien Volgens ingewijden heeft de spanning te maken met de contractonderhandelingen die al een tijdje lopen. René van der Gijp wilde geen langere vrijdagshows maken, terwijl Johan Derksen dit niet loyaal vond naar Talpa.

Wilfred Genee bevestigde dit in de online rubriek In De Wandelgangen: “Er hangt spanning in de lucht”, zo zegt hij. Maar nu lijkt René van der Gijp toch overstag te zijn. “Ik kan wel dingen zeggen tegen iemand van: ‘Joh, ik vind die korte uitzendingkjes hartstikke lekker’, en dat vind ik ook echt, en ze lopen ook lekker, maar ja: als er daarna niets mee gedaan wordt, dan lig ik er verder geen weken wakker van ofzo”, aldus René in de uitzending van gisterenavond.

Die eerste extra lange vrijdagshow staat deze week al gepland en René lijkt nu akkoord te zijn gegaan. Johan Derksen lijkt de geruchten over een crisis te bagatelliseren: “Ze hebben het steeds over ‘de week van de waarheid’. Ik zeg steeds: ‘Hoezo de week van de waarheid?’”, zo zegt hij in de uitzending. Maar volgens Wilfred Genee doen de heren onterecht alsof er niets aan de hand is. “Nee, nee, gisteren na afloop was het ook hartstikke gezellig! We hebben even bijgepraat! Waar hebben we het over eigenlijk toch, of niet?”, zo meldt hij sarcastisch.

Tafelgast Valentijn Driessen lijkt meer te weten en zegt “hahaha”. Wilfred onthult vervolgens dat er sprake is geweest van een enormeruzie: “‘Wie denk jij dat je bent!’ Hahahaha. Hahahaha. Je had er bij moeten zijn geweest, maar het is helemaal weer ehhh? Ja? Lekker? Alles goed, ja?”, zo zegt hij gierend.

Dit zou verklaren waarom Wilfreds online rubriek In De Wandelgangen maandag voor de állereerste keer niet in de VI-wandelgangen werd opgenomen, maar in de studio. Eenmaal buiten die studio werden de mannen opgewacht door cameraploegen van RTL Boulevard en Shownieuws. Johan en René spraken tegen hen heel erg kil over elkaar. Als René van een van die ploegen te horen krijgt dat Johan heeft gezegd dat het nieuwe contract met Talpa rond is, dan zegt hij geërgerd van niets te weten. En als Johan een beetje op stang gejaagd wordt door de journalist met de opmerking dat René helemaal geen zin heeft in een extra lange vrijdaguitzending dan reageert Johan geïrriteerd.  “O, ja, maar dat moet je met meneer Van der Gijp uitspreken.”

De extra lange vrijdag uitzending lijkt er in ieder geval met tegenzin van René toch te komen.

Johan:

“Maar dat is toch nooit een probleem geweest die twintig minuutjes? We hebben toch nooit gezegd: ‘Dat doen we niet’? Op een gegeven moment moet je ook de baas een beetje helpen.”

Wilfred:

“Nee, maar goed: we hebben wel gezegd dat Jinek ten onder gaat omdat het te lang duurt.”

Johan:

“Nou, ja, maar het is toch ook maar acht weken ofzo?”

Wilfred:

“Ja, negen weken volgens mij. Maar het is natuurlijk wel zo dat we er vrijdag al hard aan moeten trekken met z’n allen, dus nu moeten we er nog harder aan trekken.”

Maar het moge duidelijk zijn dat de heren zich goed irriteren aan elkaar en echt niet met elkaar door één deur kunnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heb in de wandelgangen gehoord over die uit de hand gelopen ruzie.
Dat beloofd nog wat het komende jaar, ze gaan toch voor de salaris verhoging.
Maar ja zoals ze zeggen ,💶 geld stinkt niet.