Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis heeft deze F1-coureur aan de haak geslagen


Sylvie Meis lijkt de kunst van het daten wel onder de knie te hebben, want ze heeft alweer een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Het supermodel, dat nog maar net gescheiden is van de Duitse kunstenaar Niclas Castello, zou zijn gevallen voor de charmes van een autocoureur.

Volgens Duitse media heeft Sylvie haar hart verloren aan Markus Winkelhock, een 42-jarige coureur die zelfs aan de Formule 1 heeft deelgenomen. De twee zouden elkaar al langer kennen, maar tijdens een campagne voor het modelabel MAC Jenas sloeg de vonk pas echt over. Een bron vertelt aan het Duitse WunderWelb: “Ze was helemaal op haar gemak aan zijn zijde en hij kon ook niet stoppen met grijnzen. Niet alleen professioneel zitten de twee op dezelfde golflengte, ook privé lijkt Markus Sylvie aardig gevonden te hebben.”

Maar wie is Markus Winkelhock eigenlijk? Deze petrolhead is de zoon van de verongelukte Formule 1-coureur Manfred Winkelhock en heeft zelf ook geracet in deze klasse. In 2006 en 2007 nam hij zelfs deel aan de Formule 1 als invaller voor het Nederlandse Spyker-team. Helaas bleef het bij één race, want het team besloot daarna verder te gaan met Sakon Yamamoto.

Hoe dan ook lijkt Markus nu de gelukkige te zijn die het hart van Sylvie heeft veroverd. En wie weet wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft…

Hieronder een foto van Sylvie haar nieuwe vlam.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

afgelikte boterham

Dat die mannen dat willen, de halve wereld is er al overheen geweest. Ook niet leuk voor haar zoontje als hij dit allemaal ziet van zijn mama.

Het is toch haar leven .ze kan tenminste makkelijk leuke rijke mannen krijgen .sta helemaal achter haar .ze is knap intelligent power vrouw .

Ja dat is wel zo. Maar zo word je niet gezien als een vrouw met klasse. En zullen vele echt minder respect voor je hebben.
Wil ze dan een rijke,mooie,powersnol zijn?

Heel zielig vrouwtje is Sylvie, haar innerlijke leegte altijd opvullen met scharrels, botox, zichzelf showen, kicken op aandacht en gezien worden overal & haar uiterlijk als belangrijkste levensbehoefte te zien.😝 Je zou denken dat je na zo’n ziekte wel wat meer diepgang krijgt & geen zin meer hebt in zo’n oppervlakkig fake-leventje.

Gedver, snap niet dat iemand daar nog overheen wil.

Alles voor aandacht, is één groot toneelstuk waar ze in leeft.😬😉🤭
Hoe sneu & desperado kan je zijn?!?
Dat vrouwtje is doodongelukkig met zichzelf.

En ze was zo gelukkig met die Niclas. Als dat echt zo was, dan moet je eerst je scheiding verwerken. Maar miss Meis hopt meteen weer bij een ander het bed in. Snap wel dat Damian bij zijn vader en zijn vriendin is gaan wonen. Je weet nooit welke kerel er in de ochtend bij het ontbijt zit.