Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carice van Houten shockeert met onthullingen, is hele vieze vrouw


In de podcast Peptalk doet actrice Carice van Houten een aantal vieze en bizarre onthullingen. Carice is inmiddels een actrice van wereldformaat en heeft in verschillende blockbusters gespeeld.

Eerst verteld Carice in de podcast over dat ze een keer drugs gebruikte terwijl ze in de Efteling was met een andere acteur en niemand haar herkende.

Carice zegt er het volgende over:

,,Ik zat toen op het toppunt van mijn roem, de tijd van Minoes. Dan we gingen we naar de Efteling om te blowen. Blowen in de Efteling, en niemand herkende mij. Dat is nog steeds zo, als ik met mijn vrienden ben. Ik kom er altijd mee weg.”

Maar daarna onthult Carice opeens dat ze een hele smerige vrouw is. Zo zou ze een slechte hygiëne hebben en hele erge stinkvoeten. Ook maakte ze haar huis nooit schoon en beschimmelde alles. Gadverdamme Carice.

 ,,Ik denk dat mensen niet van mij weten dat ik eigenlijk een schooier, een straatkat, ben. Ik wilde altijd weg zijn van huis. Daar had ik ook ook geen respect voor, voor dat huis. Ik liet alles versloffen, alles beschimmelde. Ik had een slechte hygiëne, heel erge stinkvoeten en ik sliep weinig omdat ik ’s avonds niet alleen naar huis wilde.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die zure sloot in je onderbroek wel uitwassen hoor .