Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het geheime leven van Prinses Amalia in Madrid


Prinses Amalia is de laatste tijd vaak in het buitenland te vinden. En laten we eerlijk zijn, wie kan haar dat kwalijk nemen? Tussen de bedreigingen en het gezeik over haar gewicht door lijkt ze in Nederland niet bepaald de vrijheid te hebben die ze verdient. Gelukkig heeft ze in Madrid vrienden en een ‘speciale’ vriend, volgens de Spaanse media. En daar maakt de prinses dan ook graag gebruik van.

Een aantal dagen geleden werd Amalia nog stomdronken in de late uurtjes gespot in Madrid, waar ze aan het feesten was met haar vriendinnen. En dat is niet alles: ze blijkt haar Duitse vriendje Isebrand te hebben gedumpt voor haar Spaanse ‘speciale’ vriend. Wie kan haar dat kwalijk nemen? Ze heeft immers genoeg aan haar hoofd met alle bedreigingen en kritiek over haar gewicht.

Maar laten we niet vergeten dat Amalia ook nog altijd een prinses is. Samen met haar moeder, Koningin Máxima, heeft ze onlangs Madrid onveilig gemaakt met hun shoptrip. En Amalia heeft duidelijk een dure smaak, want ze werden vooral gezien in de duurste merkwinkels. Gelukkig was er wel een heel beveiligingsteam bij, anders was ze misschien nog beroofd van haar aankopen ook. Maar er waren ook een hoop vrienden bij. Heeft Amalia haar vriendinnen even getrakteerd op een tas van duizenden euro’s?

Het lijkt er in ieder geval op dat Amalia steeds vaker in Madrid te vinden zal zijn waar ze wel van haar vrijheid kan genieten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geluk meid jij hoeft pas op je 35-40e te starten met werken.
Geniet ervan, veel reizen, dansen, dansen & feesten.
Hoe fantastisch is dat. Logisch dat je hele familie 90 jaar wordt.
Alleen maar fun & alles wordt voor jullie gedaan.
Geniet ervan meid😀