Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol’s grootste schaamte tot nu toe: Zie hoe hij voor aap staat!


Johnny de Mol is alweer even terug als presentator van zijn eigen talkshow HLF8 nadat zijn ex Shima Kaes hem beschuldigde van zware mishandeling.

Shima deed aangifte en in die aangifte stond onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Maar het openbaar ministerie seponeerde de zaak wegens gebrek aan bewijs en volgens het openbaar ministerie kloppen er ook dingen niet in het bewijs wat aangeleverd werd door Shima. Onder andere de foto’s van de verwonderingen zouden niet te passen bij het tijdstip van de mishandeling. Ook de doktersverklaringen zouden vreemd zijn.

Nu is Shima woest en heeft ze samen met haar advocaat een artikel 12 procedure gestart. Hiermee wil ze het openbaar ministerie dwingen om als nog tot veroordeling over te gaan om een rechter een oordeel te laten vellen over deze zaak.

Johnny schaamt zich

Maar Johnny lijkt zich niet meer te laten intimideren. Tenminste niet door zijn ex, maar wel door zijn gasten. Want Heleen van Royen  was te gast in HLF8 en die zorgde voor het schaamrood op de kaken bij Johnny.

Heleen zei namelijk het volgende:

“Mag ik nog een weetje vertellen over je moeder?

Dat ze ooit verkozen is tot de stoutste vrouw van Nederland.

Johnny schrikt ervan en schaamt zich.

O, houd op, dat wil ik niet horen

Hij probeert Heleen maar snel de mond te snoeren.

We gaan door…

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties