Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem gaat helemaal uit zijn plaat in De Slimste Mens


Maarten van Rossem is dagelijks te zien in het programma De Slimste Mens dat miljoenen kijkers trekt. En Maarten is niet bang om daar zijn ongezouten mening te geven over alles en nog wat.

Gisteren werd Maarten woest en ging compleet uit zijn plaat toen er een vraag in het programma werd gesteld over de Kardashians. Maarten vindt het gewoon niet kunnen dat deze familie die volgens hem totaal niks kan continue aan bod komt in het programma. Volgens Maarten proberen de redactieleden van De Slimste Mens hem zelf continue te treiteren met die afschuwelijke Kardashians.

Maarten zei er het volgende over:

“Dit is nu al de zoveelste keer dat die verdomde Kardashians in het programma voorkomen. Ik stel voor dat we er nú mee stoppen. De komende vijf jaar wordt deze naam, deze familie, deze hele zooi niet meer genoemd.”

“Het gewoon doen om mij te treiteren”.

Maar laten we vooral nog even genieten van Maarten, want het gaat niet heel goed met zijn gezondheid en het is dan ook geen geheim dat Maarten na dit seizoen waarschijnlijk zal stoppen met het programma De Slimste Mens. De vraag is dan wie gaat Maarten opvolgen? In de wandelgangen worden er al wat namen genoemd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vervang dan meteen Freriks, z’n praatjes met de kandidaten zijn tenenkrommend !

Hij is totaal gestoord