Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace neemt heel drastisch besluit


Voor Glennis Grace was 2022 echt een verschrikkelijk jaar. Door de Jumbo rel waarbij ze het minderjarige personeel mishandelde belanden haar hele carrière in het slop.

Glennis werd uiteindelijk veroordeeld tot een taakstraf door de rechter. Ook haar zoon die eigenlijk de aanstichter van alles was, omdat hij liep te roken in de Jumbo en door het personeel werd aangesproken op zijn gedrag is ook veroordeeld door de rechter.

Alle optredens van Glennis werden gecanceld en ook de concerten van de Ladies of Soul werden afgelast. Glennis zal in 2022 echt bijna helemaal niets hebben verdiend. En de vraag is of ze nog een comeback kan maken in 2023 of dat ze wellicht toch echt moet gaan vakken vullen in de supermarkt om haar brood te verdienen.

Maar Glennis lijkt nu echt elk optreden aan te nemen. Zo kondigden Restaurant Will’s in Nieuwegein aan dat Glennis binnenkort komt optreden en dat je nu al kaartjes kunt kopen. Een uur na de aankondiging zei het restaurant dat de show uitverkocht was en dat ze een extra show zouden inplannen.

Vanwege de overweldigende belangstelling hebben wij besloten om op zondag 26 maart een extra dinnershow te houden.

Maar een oplettende volger zei dat het helemaal niet moeilijk is om de show uitverkocht te krijgen omdat het restaurant maar 10 tafels heeft.

Ook niet moeilijk hè met 10 tafels

Restaurant Will’s reageerde daar weer heel sarcastisch op.

13 maar uitverkocht is toch uitverkocht?

Dus ja Glennis zal wel blij zijn met deze enorme comeback. En ze krijgt vast ook niet veel geld voor dit optreden, want ze pakt nu echt alles aan. Een jaar geleden zou ze nooit voor een restaurant hebben opgetreden. Dat vond ze te min voor haar status.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja maar zo is het wel helaas..Een concert afblazen in ziggo dome met de rest van de sisters of een beetje playbacken in een plaatselijk restaurant is een wereld van verschil.
Denk ook niet dat ze met een Limousine aankomt..Zal wel op de brommer achterop bij haar zoon zijn of met de deeltaxi..

Ze zingt nu een toontje lager sinds ze van haar sokkel is afgevallen en ik zou als ik haar was ook die kapsones en haar enorme ego eens overboord gooien en niet te vergeten zou ik dat over het paard getilde joch van haar even een spoedcursus opvoeden geven misschien is hij nog te redden want tenslotte heeft ze dit allemaal aan die snotneus te danken … even lekker stoer doen in de Jumbo en kijken tot hoever we kunnen gaan … duidelijk zo moeder zo zoon !!!