Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Lil Kleine heeft een spion die werkt bij het openbaar ministerie


Vrouwenmepper Lil Kleine lijkt een goede slag geslagen te hebben. Hij is namelijk gespot hand in hand met een nieuwe dame. De dame in kwestie is de Amsterdamse Tibellia. Een jonge dame met zwart lang haar en Lil Kleine werd met haar in een restaurant gespot waar ze de hele tijd zaten te lachen en intiem waren. Hierna vertrokken ze hand in hand naar club Air in Amsterdam.

Maar wat blijkt deze dame werkt bij het openbaar ministerie en dat lijkt toch niet echt een hele goede match voor het openbaar ministerie aangezien er nogal wat rechtszaken lopen tegen Lil Kleine. Voor hem is dit natuurlijk top. Maar vreemd is het wel.

Lil Kleine zit op dit moment nog in een paar rechtszaken met zijn ex Jamie Vaes. Uiteraard moet Lil Kleine nog voorkomen voor de gruwelijke mishandeling van haar waarbij hij haar hoofd tussen een autodeur klemde en die meerdere keren keihard dicht sloeg.

Gisteren was er ook nog de rechtszaak over de dure horloges die Lil Kleine aan zijn zoontje zou hebben gegeven en terug wilde hebben. Het ging ook over een omgangsregeling voor zijn zoontje. De rechter vond dat Jamie Vaes een aantal horloges mocht houden en er eentje moest terug geven. Ook mag Lil Kleine zijn zoontje weer zien.

Daarnaast loopt er ook nog een rechtszaak tegen Lil Kleine vanwege de mishandeling van een man in een club in Amsterdam door hem en zijn vrienden. Dus ja hij heeft het er maar druk mee. Wellicht kan zijn nieuwe vriendin hem wat tips geven hoe hiermee om te gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze patser, van het begin al een hekel aan die vrouwenmishandelaar, geen knip voor z’n neus waard, arme Lio, je zou maar dit uitschot als vader hebben. Als artiest nou ja artiest, niet om aan te horen. Hij zat ooit in het programma van Chantal blijft slapen, ze gingen samen stappen, Chantal was het zat en wilde naar huis en die kotskip liet haar alleen teruggaan naar zijn huis, wat een aanfluiting en dat noemt zich een gastheer haha wat een eikel zeg !!! Het is gewoon een ordinaire egoïst !!!