Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes en Monique zijn weer uit elkaar


Het zag er allemaal zo goed uit Andre Hazes en Monique hadden elkaar weer helemaal gevonden nadat Andre zijn moeder Rachel aan de kant schoof. Maar Yvonne Coldeweijer meldt net dat Andre zijn Monique weer voor de zoveelste keihard heeft gedumpt.

De reden zou zijn dat Andre nu vaak in de studio bezig is met nieuwe liedjes maken met ook een heel nieuw team van liedjesschrijvers. Volgens Yvonne heeft hem dat zoveel zelfvertrouwen gegeven dat de oude Andre die alles maar flikte en deed en met niemand rekening hield weer terug is van weggeweest. De drank vloeide ook rijkelijk in de studio. Je zag vaak flessen sterke drank staan als Andre foto’s plaatste.

In Vinkeveen vertelt Andre zelf aan iedereen dat hij en Monique weer uit elkaar zijn en hij vertelt dat vol trots. Het zou ons dus niet verbazen als Andre alweer een nieuwe vriendin heeft en gewoon even zijn tijd uitzat bij Monique.

Voor Monique moet dit een enorme klap zijn en zal haar hart opnieuw gebroken zijn. Het zou voor Monique verstandig zijn om deze jongen geen enkele kans meer te geven, want hij trapt toch elke keer op je hart en is helemaal niet volwassen.

Het sprookje tussen Andre en Monique is dus weer definitief voorbij en laten we hopen dat Monique zich niet nog een keer aan dezelfde paal stoot en zich zo laat gebruiken. Heeft Rachel dan toch nog wat ze uiteindelijk voor elkaar wilde krijgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hou toch op met dit aandachtzieke bedelwijf. Ben je bijna 50 en je enige doel in het leven is om de meest onbetrouwbare en verslaafde kleuter uit de Nederlandse geschiedenis bij je te houden voor twee maanden zodat je weer maximaal kunt profiteren van alle bij elkaar gebedelde dure spullen of mee mag op de door André gesponsorde snoepreisjes en waar ze hem voor bedankt op smoezelige openbare toiletten. 🚽

Wat een verassing?
Laten we mevrouw niet omschrijven als een arme op hart getrapte , gebruikte vrouw, want die speelt doordachte spelletje net als Rachel, dat zijn dezelfde types.

Ik word doodziek van de familie Hazes. Ik hoop van harte om niet meer geconfronteerd te worden met dit soort ziekelijke aandacht trekkers. Word volwassen en val mij niet meer lastig met jullie puberale gedrag. Zodra ik de postzegel van Dre in de krant zie krijg ik pukkeltjes. Hou op sukkels.

En wat kan ons dat nog schelen, laat die Hazes kliek het lekker zelf uitzoeken. De enige normale daar is Roxeanne en zelfs die proberen ze gek te maken.