Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique haalt hele erge rotsreek uit met Rachel Hazes


Kort geleden liet Rachel weten dat ze haar hele huis een opknapbeurt en make-over gegeven. Mede dankzij een aanbod van een adverteerder kon ze als ze reclame voor hun maakte dit gratis laten doen.

Rachel zei er het volgende over:

”En dan heb je eigenlijk ineens een hele andere inrichting. Van goud en hooglans wit alles laten wrappen naar taupe. Zo blij mee, echt geweldig geworden.”

Maar nu lijkt Monique Westenberg die een bloedhekel heeft aan Rachel en visa versa met dezelfde aanbieder in zee te gaan en ook haar huis een gratis opknapbeurt krijgt. Monique plaatste namelijk zelf online dat het over 3 dagen klaar is.

Dat is toch wel frappant te noemen dat Monique haar schoonmoeder na gaat doen. Wellicht denkt Monique wat Rachel kan, kan ik ook maar dan nog veel beter en mooier.

We zijn benieuwd naar het eindresultaat van Monique haar huis make-over dan kunnen we de foto’s naast elkaar leggen van rachel en Monique en dan kan jij bepalen welke make-over beter is gelukt.

Hieronder alvast het resultaat van de make-over van de gecremeerde kroket. Die van Monique laat nog 3 dagen op zich wachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aandachts gekke familie.
Bah bah. 🤮🤮🤮

Zoveel geld en dan nog alles gratis krijgen en Monique kopieerde ook al de kleren van Sarah van Soelen. Dus Monique is niet orgineel maar een copycat. Hoop dat ze er veel voor moet betalen.

Waarom moeten zij het gratis hebben om reclame te maken gun een arme drommel ook eens wat
en maak er daar dan iets moois.
Vreselijke mensen Hazes en de Kopieerster Monique in wat voor wereld leven zij?

Monique is geen haar beter als Rachel doet alles voor geld en aandacht .

Kleurt wel mooi samen taupe en gecremeerde kroketkleur!

Als jullie beter hadden gelezen was het Monique die begon met de keuken te wrappen, alleen moest er nog een datum geprikt worden.. en niet die vieze stink kroket,en die vieze Roggel is van kleur in de huis ook over gegaan op de kleuren van Monique dus wie doet wie nou na joh!!! En dat strontjong alias duck face doet ze zeker niet na…

Een beetje in je wiek geschoten Suzanne omdat dat smerige idooltje van jou even te kijken wordt gezet?! Is het jou nog steeds niet duidelijk dat “die vieze Roggel”en/of “dat strontjong” altijd een paar passen vóór lopen en dat zij dan niets meer dan de tweede viool speelt?! Tot meer is zij niet in staat joh. Weet je dat nu nog niet?!
Maar ja, als je tot de meest simpele zielen behoort, dringt dat natuurlijk héél moeilijk door. Misschien helpt het als je die blinddoek eens afdoet!

Precies wat walgelijke Sarah snollie doet bij haar sugardaddy stiefpapa, huis scoren op zijn centen & zich eeuwig door hem laten onderhouden. Vieze leeghoofdig meiske had beter een ander beroep kunnen scoren. Dan werkte ze tenminste nog voor haar geld. 😉🤣😆

Ik hoop, dat je binnenkort je verstand terug hebt en tenminste weet waarover je het hebt. Nu maak je jezelf onsterfelijk belachelijk met je stompzinnige opmerkingen. . Van dat smeerlappie van jou kun je zien dat ze elke dag haar hand ophoudt en van dat “leeghoofdige meisje” kun je dagelijks zien dat zij werkt voor centen. Wel een verschil hè.
OVER ONDERHOUDEN GESPROKEN. !!!!!!!!!!!!!!!!

schaamteloos,
genoeg geld op de bank en dan elk jaar een nieuwe inboedel bij elkaar bedelen

en DAT is de enige echte reden waarom ze als een hijgende hond achter vreemdganger hazes blijft rennen als vrouw van middelbare leeftijd.

schaamteloos,
net als d’r gehate schoonloeder

alles voor de aandacht,
poen en materialisme