Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hele heftige juice over Humberto Tan komt naar buiten


Yvonne Coldeweijer die op dit moment tegenover Rachel Hazes in de rechtszaal staat omtrent de gelekte persoonlijke brief van Andre Hazes dropt even een bommetje over Humberto Tan.

Een aantal jaar geleden was Humberto de ster van RTL en trok hij veel kijkers met zijn talkshow RTL Late Night. Maar toen naar buiten kwam dat Humberto zijn vrouw bedroog met niemand minder dan Dionne Stax storten alles als een baksteen in.

Humberto heeft altijd gezwegen over dat hij zijn vrouw bedroog met Dionne Stax. Hij dacht dat dit wel zou overwaaien, maar dat heeft het nooit echt gedaan. Het is altijd rond zijn naam blijven hangen.

En nu laat Yvonne in haar podcast weten dat ze nog heftiger juice over Humberto heeft. Eigenlijk wil ze Humberto vragen voordat ze het dropt om erop te reageren, maar ze weet toch dat bn’ers dat nooit doen.

Yvonne zegt er het volgende over:

 “Ik wil nu wel iemand bellen over iets. Ik wil Humberto Tan dus eigenlijk iets vragen, maar ik weet al: die gaat natuurlijk nooit reageren.”

Co-host Mark Koster:

“Ik weet het niet. Volgens mij staat hij daar wel voor open. Vorig jaar was natuurlijk de grote affaire tussen hem en Albert Verlinde, omdat hij geen wederhoor bij hem had gepleegd. Ik raad je aan om het zeker te doen.”

Yvonne:

“Hm oké.”

Mark:

“En hij is heel aardig, kan ik je vertellen.”

Yvonne:

“Nou, niet meer als hij hoort wat ik wil brengen. Hahaha.”

Mark:

“Oké, maar dat is mijn advies.”

UPDATE:

Humberto Tan heeft zijn vrouw verlaten. Dit maakte Humberto zelf bekend op Instagram. volgens Yvonne komt dit omdat Humberto iets heeft met ene Elise een documentairemaakster.

Humberto zegt er zelf het volgende over:

”Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Viezerik. Was zijn vrouw allang zat & ging maar aan de lopende band vreend.
Walgelijk omhooggevallen ventje.🤢