Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Was de ex van Montana Meiland verslaafd?


Een paar dagen geleden liet Montana Meiland weten dat zij en haar vriend Dirk na 8 jaar uit elkaar gaan. Het rommelde al langer tussen de twee. Het was niet de eerste keer dat Montana en Dirk in een diepe relatiecrisis zatten.

Erica Meiland vertelde namelijk in haar boek dat Dirk wilde dat Montana thuis bleef en het huishouden ging doen. Dat zorgde voor veel onenigheid. Verder kon Erica het eigenlijk nooit goed met haar schoonzoon Dirk vinden.

Het stel was 8 jaar bij elkaar en er was paar maanden geleden nog sprake van dat ze gingen samenwonen. Maar dat is nooit gebeurd. Montana woont namelijk in Noordwijk vlakbij haar interieurwinkel en Dirk woont in Leiden.

Dirk zit in het vastgoed en bezit meerdere panden in Leiden en zou daar veel geld mee verdienen. Je zou toch denken dat samenwonen dan vrij makkelijk zou gaan. Maar daar zag je al dat er iets niet helemaal goed zat.

Nu suggereert Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografieën van Martien en Erica Meiland in de Story dat er meer aan de hand is met Dirk.

Jan zegt er in de Story het volgende over:

‘Ik hoorde enkele weken geleden dat Montana en Dirk een adempauze hadden. Dirk zat vervolgens enige tijd in Schotland. Ik dacht een lang weekend, maar op tv werd verteld dat hij daar zes weken zat. Om aan zichzelf te werken. Nee, niet vanwege psychische klachten. Volgens mij had Dirk die niet.’

‘Als je na acht jaar nog niet samenwoont vind ik dat, als ouderwetse lul, best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel. Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht. Onze kinderen gingen ook vrij snel samenwonen.’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

laten we het eens hebben over de zichtbare zware alcoholverslaving van de rattenfamilie meiland zelf, wat vinden we daar van????

Echt, aan u eigen kent ge de hele wereld ,wie moet die Erica wel ?