Een opmerkelijk verhaal over de Meilandjes komt vandaag naar buiten. Het blijkt dat Dirk de vriend van Montana een ordinaire huisjesmelker is.

Het was altijd al een beetje vaag wat de Dirk de vriend van Montana nou precies deed in het dagelijks leven. Het blijkt nu dus dat dit express gebeurden. De familie Meiland had namelijk liever dat dit allemaal geheim bleef.

Het schijnt dat Dirk verschillende huizen, een appartement, garageboxen en twee horecapanden bezit in Leiden en Leiderdorp. Zijn inkomsten haalt hij uit het verhuren van al deze panden. Dirk mag dus gerust een vastgoedmagnaat genoemd worden in Leiden en omstreken.

Overigens wonen Dirk en Montana (nog) niet samen. Montana woont in Noordwijk en runt daar de interieurwinkel en Dirk woont in Leiden waar hij het meeste vastgoed bezit. Ze zijn wel samen opzoek naar een huis in Noordwijk. Laat dat maar aan Dirk over dan komt het vast goed.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading