Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland heeft zichzelf diep in de nesten gewerkt


Een tijdje geleden werd bekend dat de Meilandjes een pension op de kop hadden getikt in Noordwijk. Ze hadden er 1,5 miljoen euro voor betaald en willen het volledig gaan opknappen en ook echt als pension gaan gebruiken.

Dat betekent dat oude tijden weer gaan herleven, want hoewel de Meilandjes hebben gezegd dat ze er niet elke dag kunnen zijn zullen ze toch vaak aanwezig zijn om de boel te managen. En het is letterlijk om de hoek bij hun dus ze zullen vast als ze niks anders te doen hebben gewoon weer gasten ontvangen en alles zoals ze dat ook deden in hun chateau in Frankrijk.

Vergeet ook niet dat al het opknapwerk van het pension waarschijnlijk weer gefilmd gaat worden voor een nieuw seizoen Chateau Meiland. En eerlijk is eerlijk het is toch het leukst om naar de Meilandjes te kijken als ze aan het klussen zijn. De Meilandjes hebben ook al een naam voor hun pension bedacht en dat is Code Rosé.

Maar er is iets geks aan de hand met de aankoop van het pension. Eerdere kopers hadden namelijk het plan om het pension te slopen en er appartementen te bouwen. Maar de gemeente zetten een streep door die plannen waardoor de verkoop werd afgeketst en de Meilandjes hun slag konden slaan. Nu beweren boze tongen dat Erica Meiland die gemeenteraadslid is in Noordwijk hier een rol in zou hebben gespeeld en dat zou natuurlijk heel kwalijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties