Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis helemaal gesloopt met zijn vieze vuile vakantieparken


Hoewel het erop leek dat SBS6 de stekker uit het programma Massa is Kassa zou trekken waarin Peter Gillis d hoofdrol speelt lijken ze hier toch op terug te komen. Blijkbaar zijn de kijkcijfers zo goed dat ze gewoon niet van Petertje af willen ondanks waar hij allemaal beschuldigd van wordt.

Jan Dijkgraaf de schrijver van onder meer de biografie van Martien en Erica Meiland is er helemaal klaar mee en haalt in een brief die op zijn website staat keihard uit naar SBS6 en Peter.

Jan zegt onder meer het volgende:

”Het ongelooflijke is gebeurd: SBS6 begint vanavond gewoon met het uitzenden van een serie ‘Massa is Kassa’. Ondanks alles is er toch gewoon een nieuwe reeks opgenomen.”

”Openstaande boetes van in totaal twee miljoen euro bij gemeenten? Geen probleem voor SBS6! Gemeenten die vergunningen weigeren uit angst voor witwassen en andere criminele activiteiten? Geen probleem voor SBS6! Illegale huisvesting van arbeidsmigranten? Geen probleem voor SBS6! Acht invallen van de FIOD in zes jaar? Geen probleem voor SBS6! Zorgen bij een gemeente over illegale prostitutie op je parken? Geen probleem voor SBS6! Sla je ‘ons Nicolleke’ op d’r bek of grijp je haar bij de keel of trap je haar in haar buik of probeer je een stuk uit haar neus te bijten en word je daarvoor gearresteerd? Geen probleem voor SBS6!”

Daarnaast heeft Jan ook nog even de reviews gelezen van de vakantieparken van Peter en de staat van die parken is ronduit dramatisch en smerig.

Ik heb vanochtend even door de recente reviews van jouw vakantieparken gebladerd en ik kon maar één conclusie trekken: daar stuur je je ergste vijand nog niet naartoe.

”Ik weet dat je het niet wilt horen, maar ik doe toch even een kleine opsomming.”

“Geen servies.” “Gaten in de bank.” “Matras van minder dan een centimeter dikte.” “Schoonmaak was flut.” “Smerig toilet.” “TV uit de jaren ’80 met slecht beeld.” “Aftandse ouwe troep.” “Onvriendelijk personeel.” “Restaurant al om vijf uur dicht.” “Beddengoed van vorige bewoners lag er nog op.” “Onhygiënisch.” “Doodziek geworden na zwemmen in het binnenbad.” “Gore toiletten.” “Overal sigarettenpeuken.” “Nog nooit zo’n slechte camping meegemaakt.” “Vechtpartijen.” “Volle prullenbakken met poepluiers.” “Schoonmaakpersoneel scheldt je uit.” “Nog erger dan een varkensstal.” “Vlekken op de lakens.” “Campingwinkel is vooral ingesteld op naastgelegen asielzoekerscentrum.” “Je moet door een caravanstraat vol Oostblokkers.” “Na negen keer dweilen bleef het water zwart.” “Kip (!!!) in de wasbak.” “Heel erg vies.” “Servies vies in de kastjes gezet.” “Bedorven melk in de cappuccino.”

De vraag is gaat SBS6 stoppen met Petertje als hij straks schuldig wordt bevonden door de rechter voor de mishandeling van Nicol. Want dat is wellicht het enige punt wat SBS6 zich gaat aantrekken. Wordt Peter onschuldig bevonden dan zullen we vast nog lang van Peter kunnen genieten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jan Dijkgraaf, is een lachertje. Ern oetlul. Neemt het op voor de Meilandjes omdat ze zijn brood betalen. Bemoei met je eigen.

John je hebt helemaal gelijk 👍

John Maessen .
Bemoei met je eigen !

John de Mol zal wel moeten, hij houd geen programma meer over.

Gilles moet gewoon van de buis het icht de boel op vieze camping waar je een ziekte kan oplopen het geoon een uitzuiger hoop geld verdienen en pesoneel slecht betalen en uitschelden