Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk zit heel diep in de problemen


Wendy van Dijk is inmiddels een uitgerangeerde tv presentatrice geworden die alleen nog maar iets mag presenteren, omdat haar man de directeur is bij Talpa.

Alleen als Wendy dan iets mag presenteren krijgt ze de slechts mogelijke formats voorgeschoteld waarbij waarschijnlijk een hoop andere presentatoren al hebben geweigerd. Maar Wendy pakt alles aan het is tenslotte haar laatste strohalm.

Wij hebben zelfs te horen gekregen dat RTL ook niet weet wat ze met haar meer aan moeten als Talpa en RTL straks gaan fuseren. De kans is klein dat haar man dan ook meegaat en een nieuwe functie als directeur krijgt, want RTL heeft al een directeur. Dus als de man van Wendy uit het zicht is staat niets de zender nog in de weg om Wendy te ontslaan. Wat ook zal gaan gebeuren zoals wij het in de wandelgangen in Hilversum horen.

De vraag is kan Wendy dan nog aan de slag bij omroep Max. Jan Slagter is volgens ons niet echt een hele grote fan van Wendy en daarnaast ze verdient nu meer dan een miljoen euro per jaar. Bij de publieke omroep mag het niet meer zijn als 180.000 euro dus dan gaat Wendy er heel zwaar op achteruit. Dus voor Wendy wordt het nog een hele carrière switch.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties