Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis gaat nogmaals compleet door het lint


Glennis Grace die verdacht wordt samen met haar zoon en een knokploeg van tien man van het mishandelen van het supermarkt personeel van de Jumbo stond een paar dagen geleden voor de rechter in Amsterdam. Het openbaar ministerie eisten een taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf.

Tijdens de rechtszaak werden er schokkende beelden getoond hoe het personeel van de Jumbo door Glennis en haar knokploeg werd opgejaagd in de supermarkt en uiteindelijk werden mishandeld.

Ludo Voeten de oud-manager van Glennis laat in een interview met weekblad Story weten dat Glennis een opvliegend karakter heeft en echt wat moet laten doen aan haar driftbuien anders gaat ze vast en zeker nog een keer compleet door het lint.

Ludo zegt er in weekblad Story het volgende over:

,,Het is niet slim geweest wat ze heeft gedaan. En ik weet wat voor opvliegend karakter ze heeft. Ik denk dat ze zich tot ergens volgend jaar stil moet houden en dan met een heel goede plaat terug moet komen. Ik zie dat niet pessimistisch in. Ze verdient een tweede kans en ze is een ongelooflijk talent. Maar het zal even duren. Ze moet weer vertrouwen bij het publiek kweken.”

,,Want het gaat natuurlijk weer een keer gebeuren. Daar kan je op wachten. Dat is haar karakter. Maar er zijn mogelijkheden om dat te temperen. Dan laat je Nederland zien dat je van goede wil bent en aan jezelf werkt.”

Conclusie Glennis Grace is gewoon gestoord en de rechter kan haar liever tbs opleggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat die vrouw nu een keer met rust, vooral zij die overal een mening over hebben.
Ze heeft haar straf gekregen, focus je liever op de onrust stokers en oplichters in onze samenleving .

Nou ze moet gewoon hulp zoeken voor dat opvliegende gedrag is niks mis mee lopen genoeg bnrs rond met het zelfde gedrag en baat het schaad het ook niet en ze heeft recht op een herkansing krijgt een ander ook

Wat een onzin om voor zo n licht vergrijp Tbs op te leggen.
Een rechter kan haar wel adviseren.
Maar wat het wel het opvliegende karakter van haar?
Er zat immers een half uur tussen het weg sturen en terug komen.
In die tijd heeft ze toch tijd gehad om er over na te denken.