Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis zet zijn Nicol mét chalet en al op straat


Dennis Schouten en Jan Roos kwamen een paar dagen geleden meet beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij zoals Nicol eerder deed, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken. Maar dit keer lijkt er echt meer aan de hand te zijn en lijkt Nicol haar Peter te bedonderen.

Peter en Nicol hebben zelf nog niet gereageerd op deze onthulling. Normaal zijn ze er altijd als de kippen bij om hun ‘code rood’ melding te doen. Dat hebben ze deze keer niet gedaan en dat is toch opvallend.

Ondertussen worden er al verschillende grapjes gemaakt over Peter en Nicol. Hieronder een leuke grap die op Twitter verscheen waarop Rijkswaterstaat een chalet laat zien die waarschijnlijk naar een vakantiepark gaat. De reactie daaronder is goud waard.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het word heel erg spannend nu.
Ben benieuwd hoe lang het nog duurt tussen die twee.
Het is toch om te gillen.
Die zult kop word ingeruild voor een jonge knappe rijke Duitser.
Ons nicolletje weet er wel raad mee.

Die vetklomp moeten ze helemaal uit kleden fiod en justitie de vieze vet zak

Omdat peter gilles dik is en vetklep word genoemd deugt hij niet wat heeft dik zijn daar mee te maken laten ze het zelf uitzoeken altijd dat bemoeien met een andersmans relatie achter elke voor deur is wel iets

Kan het iets subtieler

En eindelijk heeft het verstand gewonnen bij Peter, had je al veel eerder moeten doen maar het is nooit te laat om lekker opnieuw te beginnen en dat kun jij nu doen.👍
Geniet eerst lekker van je kleinzoon en kinderen en dat hatseflatsen…och dat kun je overal 😉

Nou peetje dat word zelf je veters strikken en post halen oa maar ik weet hij heeft ook een goed hart

Zo merk je nu toch dat het Nicol alleen om het geld te doen was. Laat Peter maar blij zijn dat hij er nu achter komt en niet na het trouwen. Moet wel zeggen dat ze genoegvoor hem gedaan heeft want hij behandelde haar vaak als een slavin.

Waarom dit commentaar allemaal jullie hebben er wel naar gekeken, er zit op mijn TV een knop, NIET KIJKEN DUS.