Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frits Wester breekt, volledig in tranen op de radio


Frits Wester die te gast was in de nacht bij het radioprogramma van Mischa Blok barsten daar in tranen uit. De presentatrice had namelijk een verassing voor Frits. Het was een emotionele audioboodschap van zijn zoon  Auke.

Auke vertelde over een anekdote uit zijn jeugd hierdoor begon Frits meteen te huilen en was hij zelfs niet in staat om meer te praten.

Auke:

 “Ik weet nog dat een van mijn beste vrienden op de basisschool op een maandagavond in Drenthe bij ons thuis in tranen voor de deur stond.”

 “Hij had zojuist te horen gekregen dat hij vanwege een lastige thuissituatie binnen twee dagen naar zijn vader in Cambodja zou worden gestuurd om daar te wonen. Een land waar hij nog nooit was geweest. En dat vlak voor het einde van groep 8. Vlak voor het moment waarop iedereen een andere kant op zou gaan.”

 “Jij bent die avond naar zijn moeder toegegaan en hebt haar aangeboden dat hij voor de rest van het schooljaar bij ons thuis kon komen wonen. Iets wat ik niet van je vroeg, maar je uit jezelf voorstelde.”

“Ik was nog maar 12 jaar oud en ik heb je volgens mij nog nooit hiervoor bedankt, al weet ik dat je het niet voor mij deed. Helaas sloeg zij je aanbod af. Je kan niet altijd in ieder verhaal de held zijn, maar hier – in dit verhaal – was je het wel voor mij. Thanks, pap.”

Frits is heel emotioneel en kan niks meer zeggen.

Mischa:

“Ja… Dat is lief, hè? Dit is je zoon, Auke.”

Frits:

“Ja, ik weet het nog…”

Mischa:

“Hij vertelt het heel mooi. Ik vind het zo mooi dat hij zegt dat hij zo op je lijkt.”

Frits:

“Ik heb twee fantastische zonen, Jelle en Auke. Twee echt broertjes die ook echt dingen met elkaar doen. Dat vind ik fantastisch om te zien. (…) Het doet me wat.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties