Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace wil contact met slachtoffers Jumbo rel


Eerder liet de familie van Glennis nog weten dat ze klaar zijn met chagrijn Glennis Grace. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en daarnaast moet Glennis eind oktober voor de rechter verschijnen. Die gaat dan haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld behandelen.

Je zou dan denken Glennis wees verstandig en blijf uit de beurt van die Jumbo supermarkt. Maar hoewel Glennis daar geen boodschappen meer doet horen wij toch van buurtbewoners dat Glennis zonder gêne langs de Jumbo loopt. Dat is toch heel apart.

Daarnaast meldt Shownieuws gisteren dat Glennis Grace nog steeds probeert om contact te krijgen met de slachtoffers van de Jumbo rel. Het lijkt er namelijk op dat Glennis voordat de rechtszaak begint om de tafel wil met de slachtoffers om er zo uit te komen. Dan kan ze tegen de rechter vertellen dat ze het onderling al hebben opgelost en dat zou dan in de strafmaat kunnen schelen.

Maar volgens Weekend-baas Bart Ettekoven hebben de slachtoffers daar helemaal geen zin in en willen ze gewoon dat Glennis voor de rechter komt en zich daar verantwoord. De slachtoffers zitten niet te wachten op een excuus die willen gewoon dat Glennis gestraft wordt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allemaal eigenbelang…ze heeft eindelijk door dat ze uitgekotst wordt

Ze wil natuurlijk nu gaan strooplikker voor haar eigen hachje.geloof me al die bners die op tv etc huilen en spijten spelen allemaal toneel kijk.. Hun dure hobby’s en enz enz moet wel door kunnen gaan he?