Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familie niet blij met chagrijn Glennis Grace


Glennis moet eind oktober voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld.

Haar beste vriend Fred van Leer nam al afstand van haar en ook haar partner scheen haar te hebben gedumpt. Maar nu blijkt ook Glennis haar familie niet blij met haar te zijn.

Op Instagram laat Glennis namelijk weten dat haar moeder en haar zus vinden dat ze meer moet lachen en niet zo chagrijnig moet zijn. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en ze moet straks waarschijnlijk weer de gevangenis in.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon je straf pakken zoals ieder ander die zich misdragen.

Welnee naar gevangenis kom op. Zoontje en moedertje krijgen taakstraf van 20 uur en klaar. Waarom? Ze is door de media al de grond ingeboord dus 20 uurtjes werken en klaar. Boete welnee ook de schild door de media en concerten zijn gecanceld ook door de media.

Wat er gebeurt is ….waren jullie erbij??!!
En kijk eerst zelf in de Spiegel of jullie ( ja alle reacties) of jezelf nooit iets verkeerd doet of heb gezegd voordat je vooroordeel over iemand!
En er is al zooooveeeel ellende op deze wereld ..maak daar je ogen eens voor open allemaal!!
Pfffff

Heeft ze zelf allemaal naar Gemaakt

Heel veel sterkte Glennis en ik sta achter jou

Wat is ze toch dom geweest. Ze heeft dringend hulp nodig. Misschien kan ze haar carrière t.z.t dan nog redden. Zou zonde zijn als haar mooue stem verloren gaat.

Krolse kat met haar gegil

Geen meelij. Had ze van tevoren kunnen weten. Tegenwoordig is meteen klappen heel normaal blijkbaar. Niet eerst praten.
Nou, hopelijk is dit een goede les voor haar. Ik hoop dat ze nooit meer het podium op komt, maar dat ze voor de kost vakken moet vullen bij Jumbo.
Net goed.

😂🤣🤣😂die is goed zeg vakken vullen bij de jumbo😂🤣😂🤣😂

Kom op mensen dit is belachelijke voor worden er zijn erger dingen die gebeuren ik zou precies het zelfde doen wie aan me family of kinderen kom heb grote problemen laat Glennis gewoon met rust de mensen die haar nu allemaal laten vallen kunnen eerst beter naar de eigen kijken voor ze ander veroordelen gewoon weg walgelijk

Dus jij gaat dan ook met een knokploeg personeel van een supermarkt mishandelen.Droeftoeter dat je bent.
Er zijn ook andere manieren om een meningsverschil op te lossen.

Juist, ze is beetje dom geweest en heeft zich laten opjutten. Maar de meesten die Glenda nu overal afbreken kunnen beter eens in de spiegel kijken!!

Ze heeft zich niet laten opjutten,zij heeft zelf de boel opgejut ,met een knokploeg.
En dat aso joch van der is niet geslagen,maar er is hem vriendelijk gevraagd of meneertje zijn nepsigaretje buiten kon oproken,maar dat beviel die snotaap niet en ging rottigheid uithalen en viel op zijn platte boender en ging mammie vertellen dat hij was aangevallen,vuile leugenaar. En inplaats mammie eerst rustig ging praten,sloeg ze om haar heen,handig met die camera’s en toen viel ze door de mand.Dus ga haar niet lopen verdedigen,zij is fout en verdiend straf en dat joch ook !!

Kneusje

Domme Peter, er kwam helemaal niemand aan haar kind.😜 Hoe kom je daarbij???
Die asoo werd agressief toen hij aangesproken werd op roken in de supermarkt. Hoe asociaal is dat, hoe durft die onopgevoede snotaap!
En daarbij..roken op je 15e!!!
Dat laat je toch niet toe als moeder.
Hij moet maar een heropvoedingskamp.👊👊👊 Benieuwd of dat joch nog te redden is.

Flink poosje laten brommen dergelijke misbaksels, denken dat ze belangrijk zijn
Trollen zijn het bah

In principe ben ik tegen cancelen van wie dan ook. Want de rechter bepaald. Dat de muziek liefhebbers Glennis voorlopig niet zien zitten is logisch haar astrale uitstraling is 0,0

Goed zo op geruimd

Tja haar zus is verstandelijk beperkt , die is wel verstandiger dan deze no no. Overigens de zus bezocht mevrouw Glenda nooit. Zeker too much zo middenin de Bijlmer. Zielepoot zangeres .

Tja

@ Peter
Dus de familie van de minderjarige jongen van de Jumbo die mishandelt mag volgens jou ook weer terug wraak nemen ?

Ja wij weten het al. Glennis heeft een verkeerde en emotionele beslissing genomen. Laat de rechter er verder over oordelen. Gun die vrouw nu wat rust. Er zijn genoeg ouders die ergere dingen zouden doen als jij je kind bebloed thuis ziet komen.

De samenleving wil eerst weten wat haar officiële straf gaat zijn/worden. Tot die tijd, waarschijnlijk rond oktober hoort de samenleving dit dus nog niet, en hebben we allen geen zin in haar verschijning waar dan ook. Heel begrijpelijk na alle heftige gebeurtenissen in/om de Jumbo in Amsterdam. Ik hoop persoonlijk dat óóit deze Jumbo beelden plus gedupeerden. Ik verwacht dat haar carrière nooit méér zo zal worden als voor het Jumbo incident. The Lady’s Of Soul artiesten lopen gigantisch veel geld mis door Glennis Grace. Het zal financieel nog lastiger worden voor Glennis ook vanwege haar zeer lage vermogen en luxe duur huurhuis waar ze zit met haar zoon om luxe te kunnen leven de komende tijd. Woke en cancel cultuur is aan de orde van de dag.

Idd David is exact zo als jij zegt, perfect verwoord!

Nou het gaat hier niet over kinderen beschermen. Daarbij gebruik je geen fysiek geweld dan ben je sowieso een slecht voorbeeld. Verdiep je eerst eens in wat er gebeurd is. Ik woon er in er buurt en kom dagelijks in deze supermarkt. Haar zoon heeft zich misdragen en is daar over aangesproken en accepteerde dat niet op weg naar buiten viel hij door eigen schuld. En toen kwam de knokploeg, snap je?

Precies Joshua👍👍👍
Als ouder moet je het goede voorbeeld geven aan je kind. Agressie is dat absoluut niet, juist het tegenovergestelde.
Je hoort je kind te leren het met woorden op te lossen. Dat kind is nu al op en top verknipt. Sneu hoor.

Weg met die wijf

Dat wijf met die grote ben vraagt er zelf om !

Het zal je eigen kind zijn dan ga je ook in de aanval. Ik vind dat terecht. Als zij niets had gedaan dan was men ook over haar heen gevallen. En nu is ze een Outcast typisch Nederlands.

E.Wong niet alles hoeft met geweld opgelost te worden. Ze had er ook naar toe kunnen gaan en vragen wat er was gebeurt. Ze zal zelf ook wel weten dat haar zoontje niet de liefste is. Zij vind het niet leuk als haar kind wat word aangedaan dan moet ze dat ook niet bij een ander kind doen. Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden !!!!!

E Wong: wat een onzin!!!

*Een kind wat op zijn 15e al rookt..!!!!!😳🙀
*En een sigaret aansteekt in de supermarkt..
*En agressief wordt als ie erop wordt aangesproken..
Reden genoeg om je zoon goed op zijn flikker te geven!😤
Niet om vervolgens verhaal te gaan halen bij het supermarktpersoneel & erop los te meppen.👊

Of ben je nou echt niet goed snik?😼🙄
Als jij dit gedrag goedkeurt bij je kind ben je een verknipte ouder E Wong!

Wat een tokkie als je dat normaal vindt E Wong. Ongelofelijk & shocking!😳
Jouw kids komen zeker wel in de gevangenis terecht met zo’n moeder zonder normen en waarden.
Wedden dat ze al een strafblad hebben.🙄
Wel eens van opvoeding gehoord?
Weer een paar crimi’s in de knop.😜

Joyce:
Wat een gestoorde reactie van jou: er zijn ergere dingen????
Dan kinderen=personeel mishandelen, omdat je zoon zich misdragen heeft.
Hoe zou jij dat vinden als jouw kind ditzelfde overkwam?
Met zulk soort tuig als jou en Glennis, gaat de wereld kapot en zal er altijd oorlog zijn.
Zon intens zieke gedachtengang heb jij!
Walgelijk. Laten we hopen dat jij geen kinderen hebt. Dat zal games zijn met zo’n moeder als voorbeeld. Om te kotsen!!!🤮