Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique ruilt Andre Hazes in voor deze spierbundel


Dat Monique Westenberg niet vies is van veel aandacht weten we inmiddels. En we weten ook dat het tussen Monique en Andre echt klaar is en ze alleen nog met elkaar omgaan voor hun zoontje. Het is namelijk wee ruzie tussen de twee, omdat Andre had laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel. Klein Dre heeft zijn oma namelijk al jaren niet meer gezien of gesproken. Andre die eigenlijk altijd tussen Monique en Rachel instond en probeerde de lieve vrede te bewaren heeft nu dan toch eindelijk de kant van Rachel gekozen.

Monique schijnt echt woedend te zijn op Rachel Hazes. Volgens Monique is Rachel namelijk degene die Andre op het idee heeft gebracht om haar onder druk te zetten om kleine Dre te mogen zien. Andre zou namelijk gedreigd hebben zijn financiële steun aan Monique te stoppen als kleine Dre niet naar oma Rachel mocht gaan. Monique heeft er uiteindelijk met tegenzin mee ingestemd. Omdat ze anders bang is dat ze uit de villa wordt gezet waar ze nu in woont en Andre haar niet meer financieel zal ondersteunen.

Maar Monique pakte Andre even terug door de onderstaande foto op haar Instagram account te plaatsen. We zien Monique in haar panterprint outfit in de sportschool naast een beer van een vent staan. Bij de foto plaatst Monique de tekst ‘Ik heb nog even te gaan.’ Volgens een insider doelt ze hiermee eigenlijk op Andre die zoveel is afgevallen en niet kan tippen aan deze vent. En Monique is blijkbaar ook een fervent gebruiker van photoshop, want waar is Monique haar rechterarm gebleven? Oeps foutje!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duidelijk bindingsangst die loser André.
Zodra het weer te lief & knus wordt dumpen maar weer.👊
Helemaal verstrengeld samen in zwembad & zo genieten als gezinnetje.😉
Maand lang genieten van ’t ontspannen samenzijn.
Zodra vervolgens mammie weer in beeld komt, gaat ie haar meteen weer volop pleasen.
En gaat Rachel stoken, waardoor André als slappe dweil weer alles doet om ruzie met zijn ex te zoeken. Om zo afstand te creëren.
Volg je eigen weg eens gozer, je bent bijna 30 en nog zo vol angst voor afwijzing van je mammie. Angstig mietje ben je!
Geen vrouw is goed gevoel voor jou, je moeder zal elke vrouw uitkotsen en als concurrent zien. Behalve zo’n meegaan verlegen type als Sarah of een ordinair wijf als Bridget die zooo ontzettend graag vriendinnetjes met Rachel wil zijn.🤪
Je zal in de goot eindigen, als je je leven nog jaren blijft laten bepalen door die heks van een moeder van je.

U kent ze allemaal persoonlijk begrijp ik?

Alles beter dan die grote Hazes-narcist.
Mo laat je niet meer dizzen & als jojo gebruiken door die kl*jo !!!!!!👊👊👊👊

Maak em maar jaloers Mo, dan staat ie meteen weer voor je deur. Zodra hij zijn vangst heeft is het spannende er vanaf, als hij moet jagen is het weer spannend voor hem. Laat hem nu maar eens lijden!
Die gewetenloze egoïst.

Kap met die eikel voor hij jou net zo dumpt als leeghoofd Sarah, via een appje.
(Wat zij eerst beaamde en nu verdoezelt uit schaamte 😉🤣)

Haar rechterarm zie je als je goed kijkt, zelfs de armbandjes zijn te zien maar ieksss wat een vréselijk man om te zien🤪
Had je nu echt niets anders kunnen vinden Monique, sjonge jonge je zou er maar naast wakker worden😤

Gelukkig verschillen smaken nu eenmaal 😉

Andre kan het nergens vinden en nu gaat hij Monique onder druk zetten.En die misselijke Rachel blijft maar door gaan met stoken.! En nu wil ze opeens voor Oma spelen. Het gaat haar niet om kleine Dre. Die ROCHEL wil weer aandacht en extra in de belangstelling staan.Die kleine Dre kent haar niet eens .Vind Monique echt een top moeder en vrouw .Maar ik begrijp niet dat ze er aan toe geeft .Dan maar wat minder luxe!!!Ik zou mijn kind niet bloot stellen om met zo.nmens contact te hebben.Dat is geen Oma !!!

Houw toch gauw op met al dit onzin.

Absoluut waar Maria, Roggel leeft alleen op wraak en haat & iedereen om haar heen kapot maken. Als een ander ongelukkiger is dan haar, is zij voldaan en tevreden.

Hij heeft vergeten z’n kuitjes te foto-shoppen zie ik of ze zijn met de muziek mee . Verhoudingen kloppen echt niet , maar das vaak in sportscholen .

Hopelijk horen we niets meer van Monique, weet niet wat die aandachttrekkerij nu weer moet met die foto.

Goed bewaren die 30 jaar oud Moniques foto, het is altijd bruikbaar voor aanwakkeren.
Overigens die anabole man ziet verschrikkelijk out maar ja ze denkt ermee jalousie te opwekken bij Andre.

IKKEM joh leer eerst toch eens NL mens!
Je zet jezelf helemaal voor gek, met je gebrabbel. Een kind van 6 kan nog beter de taal.

wat een geneuzel zeg ,nare man om te zien .
En zei doet ook alles voor de aandacht ,ga wat nuttigs doen met je leven Monique en zoek niet steeds de publiciteit .

André stop met betalen voor die…….. Laat haar lekker werken en denk aan je eigen toekomst ze is alleen maar op je geld uit

Precies Maria 👍👍👍 zo is het 100% !!!!

Dat word een hele lange weg te gaan hahaha… of een zooitje anabolen erin gooien… nee blijf maar zo… perfect zo 😉

Goed zo Mo alles beter dan die smerige dat!😜👍😛