Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes dwingt Monique per direct zoontje te laten zien aan RachelHet is weer flink bonje tussen Andre Hazes en Monique Westenberg. Yvonne Coldeweijer meldt namelijk dat Andre helemaal klaar is met Monique. Andre heeft namelijk laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel.

Van Monique mocht Rachel haar kleinkind jaren niet zien. Dat was een harde eis van Monique anders mocht Andre zijn eigen zoontje ook niet meer zien. Andre heeft er altijd tussen gestaan en was het nooit eens met de beslissing van Monique. Maar hij deed het om de lieve vrede te bewaren. Daar komt nu eindelijk verandering in meldt Yvonne Coldeweijer.

Yvonne zegt er het volgende over:

“Hij heeft nu aangeven dat hij zo snel mogelijk een ontmoeting wil laten plaatsvinden tussen mini Dré en Rachel (ze hebben elkaar jaren niet gezien en hij is pas 5). Hij heeft tegen Monique gezegd: ‘Anders kun je een eventuele relatie tussen ons wel vergeten!’ Krijg nou wat: André met een ruggengraat. 😂”

“Monique heeft hiermee ingestemd om de goede vrede te bewaren. Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen. Binnen nu en een aantal weken gaat de verzoening dus plaatsvinden en ziet mini Dre zijn oma weer! Interessante ontwikkelingen.”

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

40 Reacties

 1. Joke

  André laat nu eens zien dat hij kan optreden.Monique moet nu eieren voor haar geld kiezen.
  Rachel is misschien niet de makkelijkste maar wie weet hoe lief zij als oma is.

  • Angelina fleur

   Nou ik weet wel zeker dat ze goed is voor haar kleinkinderen tja we weten nu wel wat mo wilt hazes heten maar daar geloof ik niet in als hij wijs gebieg s

  • Wen

   Echt niet Roggel moet Monique gewoon accepteren maar Roggel is zielig bah bah en André kan het weten want hij heeft jaren ruzie gehad met haar André leert het nooit hij moet uit de buurt blijven bij roggel

  • Areke

   Schei toch uit.Waarom denk je dat ze haar andere kleinkind niet mag zien.En daarbij ze is een wandelende schoorsteen en dat moet je niet bij je kind willen.En laat de vader van dreetje eerst maar eens zien dat ie een normale vader kan zijn zonder constant van land naar land te reizen en drank en drugs kan laten staan.

 2. Hertje

  Hoezo t kind komt op de eerste plaats, je zal maar de pech hebben in zo,n familie te zijn geboren!!!!!

  • Ingrid

   Ja inderdaad….ocharme kleine André, wordt gewoon als speelbal gebruikt. Jongens jongens het zal je vader maar wezen. Was zijn ouwe toch nog wel iets beter. Toen zwaaide Rachel de plak dat hij zijn kinderen niet mocht zien. Zijn ze blijkbaar vergeten.

   • Leonir

    Andre moet normaal doen ,Rachel is zelf verkeerd bezig incl andre zelf en dreetje is te dupe.
    Moon niet doen

  • Wen

   Pff waarom moet Monique hiervoor boete die Roggel is hier het grootste probleem. Monique heeft het geprobeerd toen ze Roggel met kerst toen aan tafel had hij had en moet zijn moeder tot orde roepen niet Monique en een goede oma me neus.

 3. Jan

  Grootste fout van andre dit kan niet goed aflopen ziet straks zijn eigen zoon niet meer ik vind dat monique groot gelijk heeft eerst haar accepteren dan verder praten

 4. Ruben

  Wat een idioot die Yvonne. Zomaar iets verzinnen.

  • Joepie

   Rochel is de doodsteek voor een goede opvoeding, kijk maar naar haar zoon. Dus raad van kinderbescherming, er ligt een schone taak voor jullie. Maar als deze zgn zanger nu definitief naar Amerika opsodemietert is het probleem toch opgelost?

 5. Ik vrees dat dit niet goed gaat. Ten eerste komt er nooit een stabiele relatie tussen Monique enerzijds en Andre en Rachel anderzijds.Andre en Monique wordt nooir iets. Monique en Rachel gaat ook niet goed.. Als Monique slim is, zorgt ze dat ze niet meer financieel afhankelijk is van Andre.
  Dus weg uit de schijnwerpers,weguit de showbiz en weg uit de dure Villa. Weg met de dure kleren,weg de dure auto,weg luxe levensstijl.
  Gewòon een ongehuwde moeder(dat is al zwaar genoeg) die haar eigen fonancien moet regelen.Terug naar het gewone klootjesvolk.En ja,dat zal tegenvallen na al die jaren van weelde en media aandacht. Dus dit zal ook wel niet gebeuren.
  Als Andre voor zijn zoon betaald,en zelfs zoals nu ook Monique financieel steunt,(wat kan Monique eigenlijk behalve moeder zijn)heeft hij er recht op om zijn zoon te zien. Hij zou hem dan gewoon naar zijn moeder kunnen meenemen.
  En Andre, ga weer aan het werk. Maak die rockplaat die je eigenlijk zo graag wilde met Deen Castranova (Journey) en anderen.

 6. Tom

  Wat een grote baby.

 7. Rachel maakt alles kapot en nu ook André junior dwingen om zijn zoon te laten zien anders gaat het niet goed met Monique

 8. Ik word dood ziek van die Hazes fam
  Als ik smorgens mijn tel open doe en de krant wil lezen zie ik weer dat hoofd van of RACHEL of ANDRÉ ik kijk liever naar Mart hoog kramer fris gezicht lekkere muziek dus van mij mogen ze alle maal naar AMERICA de Hazes fam

  • Jouw baas

   Van mij mag je ook naar Amerika en nooit meer terug komen grapjas. Waarom reageer je dan in godsnaam op een post van André Hazes als je niks met de hele familie hebt. De Mongool ben jij Monique en niet hun. En Martijn zal wss walgen van jouw hoofd dus droom lekker verder

   • Theo

    @Jouw Baas, taalcursus zou je goed doen!
    Man..man..man, wat is jouw NL taalkennis slecht.
    Je moet je schamen dombo!
    (Hun??? Zij bedoel je🤣😲 en nog tig domme fouten)

 9. Vis

  WAT ZIJN DIT DOMME MENSEN ZONDER EIGEN MENING .!!!!!

 10. Bloem

  Hoezo hoeft Monique er niet op te rekenen dat André bij haar terug komt als zij mini Dre niet toelaat bij Rachel. André blijft komen en gaan bij Monique.

 11. Sandy

  Arm kind! Je moet maar ineens op een ouwe nepleren bruine bank moeten zitten en horen: En dit is nou oma Roggel

  • Jouw baas

   Tenminste heeft die nog een oma. Die van jou is aan het branden in de hel.

   • Diny

    Zieke psycho met je hatelijke reacties, kloon van Rachel zeker @Jouw Baas & durft niet eens met echte naam een mening te geven.
    Slappeling.🖕🤮

   • Isabel

    Tssssss Jouw baas is incognito Rachel.😬🥴🤭

 12. Sandy

  En wat heeft André te willen?! Hoevaak heeft die kloj* zijn zoontje al laten vallen, omdat die zak het te druk had met achter de w**ven aanzitten? Dan speelt ie weer even de “perfecte papa” totdat dat hem weer verveelt en nu heeft ie wat te WILLEN?!Ook erg overdreven dat het gezicht van kleine André geblurt wordt. Jullie heten niet Beyoncé en Jay-Z. Geteisem, stuk voor stuk.

  • Yvette

   Laat eerst André zich eens inzetten voor zijn kind!
   Voor er ook nog een psychiatrische oma bij betrokken wordt.
   André is al psychisch in de war dat is al erg genoeg voor zijn zoon.
   Daarbij komt ie paar x per maand langs alleen als ie eens tijd of zin heeft.
   Echte liefde & interesse is er niet. Hij speelt met Mo & Andre’s gevoelens x op x.
   Hij kickt op macht net als zijn tirannieke moeder Roggel. Echt typisch narcistisch gedrag.

 13. Liza

  Ik zou het niet doen met altijd Monique naar beneden halen nooit doet ze wat goed. En andere moet zelf eerst eens beter naar zijn zoontje omkijken want dat doet hij als het hem uit komt. Misselijk mannetje en die moeder helemaal

 14. Els

  Familie Hazes denken dat ze alles kunnen,en dat allemaal over een onschuldig dreetje, wat echt niet erg liefdevol is opgevangen bij Rachel Hazes. De enigste waar dit mannetje zijn zorgen en ziekte, en uiteraard de vreugde en liefde van de natuur en de dieren heeft mee gekregen heeft toch heel eerlijk moeder Monique een super grote rol in gespeeld. André je moeder heeft de moeder van je eigen kind nooit geaccepteerd, heb hier eens ruggegraat in. Man wees een vent en een niet terug bij elke tegenslag naar je moeder.

 15. Cisca

  Monique word steeds zieliger. Omdat ze André wil doet ze het terwijl ze het niet wil. Zielig hoor !!!

 16. aagje

  Die vrouw is gif voor haar kinderen en klein kinderen.
  Ik snap die monique niet ga verder met je leven in plaats van het te verknoeien aan die twee.

  • Yilda

   Mo moet zich niet laten chanteren en intimideren door André, het mammies kindje.
   Een narcistische oma of ouder is als gif voor een kind. Kost jaren therapie om hiervan is te komen.
   Zorg dat dut kind dit nooit zak meemaken.
   Het zieke gedrag van zijn pa is al heavy voor hem. Gelukkig ziet ie em niet vaak & heeft pa meestal wel wat ‘beters’ te doen.

 17. Joepie

  Zie hier hoe echt arm de levens zijn van de rijke H6zooi. De echte André kan zich niet in zijn graf omdraaien, mogelijk wel om zijn vuurpijl

 18. Raymond

  Moon trap er niet in, Rachel zal je kind met vele cadeaus proberen te kopen en voor zich te winnen.
  En alles doen om de opvoeding te ondermijnen & kind op te stoken tegen zijn moeder en zoveel mogelijk bij haar weg te houden. Zo’n narcistisch monster als oma ben je liever kwijt dan rijk👊🤮😬

Geef een reactie