Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia heeft heftige ruzies met haar zusjes


Gezinstherapeut Ingrid Riechelmann waarschuwde eerder al in weekblad Story voor het rebelse karakter van Alexia en dat Maxima en Willem-Alexander nog wat te wachten staat.

Prinses Amalia bevestigd dit nogmaals tijdens het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie om de zomervakantie in te luiden aan weekblad Story. Amalia laat namelijk weten dat het er soms heftig aan toe gaat tussen haar en haar zusjes.

Amalia laat namelijk weten dat ze soms wel gillende discussies heeft met Alexia, maar dat ze haar toch ook wel een klein beetje gemist heeft. Alexia heeft namelijk een jaar doorgebracht in Wales en is pas sinds kort weer terug in Nederland bij haar familie. Ook voegt Amalia daar nog aan toe dat ze vaak elkaars spullen stelen zoals kleren, make-up en dergelijk en dat dit ook een punt van ruzie kan zijn.

Maar ja daar zal Amalia geen last meer van hebben, want Amalia gaat namelijk op kamers wonen in Amsterdam waar ze de komende jaren zal gaan studeren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is normaal😤 , onze kinderen konden ook van tijd tot tijd elkaars koppen wel inslaan. 😡

Geweldige meiden onze prinsessen👌

Bewijst toch maar dat ‘onze’ prinsessen ook maar ‘gewone’ meiden zijn die elkaars hersenen af en toe ook ‘gewoon ‘ wel eens in willen slaan. Net als ieder ander gezin?