Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gezinstherapeut waarschuwt: prinses Alexia zoekt de grenzen op


Afgelopen zondag werd prinses Alexia 17 jaar. Ze is pas sinds een week weer in Nederland na een jaar in Wales te hebben doorgebracht.  Gezinstherapeut Ingrid Riechelmann waarschuwt in weekblad Story voor haar rebelse karakter en voor wat Maxima en Willem-Alexander nog te wachten staat.

Volgens gezinstherapeut Ingrid zocht Alexia graag de grenzen op en hield ze ervan om te experimenteren. Maar Ingrid is ook bang dat Alexia die een jaar zonder haar ouders heeft doorgebracht en zich aan veel minder regels heeft moeten houden dat het nu in Nederland mis zal gaan. Alexia zal zich namelijk weer aan de regels van haar ouders moeten houden en zal zich weer moeten aanpassen aan het leven hier in Nederland.

Dat wordt heel lastig omdat Alexia natuurlijk een jaar lang zelfstandig heeft gewoond in Wales. Het wordt dus een rebelse periode voor Alexia in Nederland die zich hier waarschijnlijk meer gevangen zal voelen. Gezinstherapeut Ingrid heeft wel een tip voor Alexia. Ze zal wat meer één op één tijd met haar moeder Maxima moeten doorbrengen. Wellicht een weekendje op één van de vakantieparken van Peter Gillis?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is de leukste prises en ja, ik zou ook geen zin hebben in alle regels.. Maar maken we ons niet te druk dat hele konelijkehuis is een drama en poppenkast…. Ik mag ze allemaal maar dit past niet meer in 2022 die prinsjesdag en ko ingsdag misselijkmakend

Ingrid Riechelmann moet vooral har mond houden, niemand heeft haar om een mening gevraagd.

Nou dat laatste gunnen we haar nu ook weer niet.

Ja en wat dan nog, dat doen alle tienermeisje. Nog een persoon die in de spotlights probeert te komen. Met wat al bekend is bij meeste ouders. Help de echte probleem kinderen, daar heb je veel meer aan.

Elke mongool kan zich tegenwoordig therapeut noemen, dat zie je aan het achterlijke gewauwel van Ingrid wel weer.
Wat een mafklapper zeg.

Koekoek.