Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen haalt uit naar rivalen Linda en Wendy


Chantal Janzen krijgt de laatste tijd veel kritiek. Zo werd er al eerder gezegd dat het binnenkort einde carrière is voor Chantal. Ook in het privéleven van Chantal lijkt het één en ander te spellen. Zo werd haar man door verschillende kanalen beschuldigt van vreemdgaan. Toen Chantal naar de beschuldigingen van haar man werd gevraagd ontkende ze het niet, maar zei ze dat ze er geen aandacht aan wil geven.

En daarna kreeg Chantal opnieuw kritiek. Dit keer had het te maken met het infantiele ballonnen programma genaamd Blow up wat ze samen met collega Martijn Krabbe presenteert op RTL.

Maar dit keer is het Chantal die zelf aan het woord is. Ruud de Wild vraagt haar in zijn podcast 30 Minuten Rauw namelijk naar haar langlopende ruzie met haar grootste rivalen Linda de Mol en Wendy van Dijk.

Chantal zegt er het volgende over:

“Waar ik ontzettend mee zat, hè, voor dit gesprek… Of ik het ging vragen en hoe ik het ging vragen… Ik ben er eigenlijk nog niet helemaal over uit. Linda, Wendy, Chantal, jullie zijn ongeveer…”

Chantal:

“De Drie Musketiers, hahaha.”

Ruud:

“Haha, nou ja, geef het een naam. Wat is dat? Is dat iets Nederlands? Dat er altijd iets is? Of hoort dat bij groot zijn?”

Chantal:

“Nee, dat hoort bij mensen, denk ik.”

Ruud:

“Is er rivaliteit of bestaat het helemaal niet?’

Chantal:

“Nou ja, in mijn belevingswereld niet. Nederland is een relatief klein land en deze wereld waarin wij opereren en werken is ook klein, dus dat je je begeeft op sommige gebieden waar de ander al opereert, is natuurlijk niet zo gek. Soms overlapt dat te veel en dan kan er wel eens een kleine wrijving ontstaan, ja.”

Ruud:

“Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar ik doe het toch: is het op één Chantal, op twee Linda en op drie Wendy? Als jullie coureurs waren.”

Chantal:

“Oh zo. Nou, dat durf ik eigenlijk niet te zeggen.”

Maar zijn ze nu vriendinnen dan of toch nog collega’s?

“Ik denk wel collega’s die elkaar tegenkomen, maar dat gaat ook zeker wel gewoon met een knuffel en een gesprek. (…) Het zijn ook gewoon mensen.”

Chantal:

“Als je afgelopen december op een vakantiebestemming was geweest op een strand, dan had je mij gewoon met Linda zien kletsen en met Wendy had ik laatst voor Oekraïne een actie en dan zie je ons daar knuffelen. (…) Het is allemaal denk ik wel minder heftig is dan het lijkt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties