Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is einde carrière voor Chantal Janzen


Volgens tv-kenner Bert van der Veer is het binnenkort einde carrière voor Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Bert laat in de VARA-gids namelijk weten dat zulke types makkelijk inwisselbaar zijn.

Volgens Bert zit er niemand meer te wachten op zulke gepolijste presentatrices. Je moet juist types hebben die een rauw randje hebben, uniek en hun zelf zijn. Bert noemt Raven van Dorst en Martien Meiland als voorbeeld van presentatoren die een veel langere houdbaarheidsdatum hebben Chantal Janzen of Wendy van Dijk.

Bert zegt er in de VARA gids het volgende over:

Zoals Raven is er geen tweede. Tal van presentatoren zijn min of meer uitwisselbaar. Kijk naar de talentenjachten: de ene keer staat Chantal er, dan Wendy of Carlo. Maakt weinig uit. Dat geldt niet voor Raven.

Van types als Martien Meiland, Johan Derksen en Raven van Dorst kun je er nooit genoeg hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Helemaal mee eens !!Vooral w.v Dijk voeg niks toe.

mee eens😣

Martien Meiland, laat me niet lachen want deze m/v kan je toch niet serieus nemen en trouwens in 1 zin samen met Johan Derksen kan HELEMAAL al niet

Ze moeten die ouwe mensen op ruimen Bert van de veer Max en nog meer van die ouwe meuk kenen nergens meer tegen grap wordt meteen als serieus gezien af voeren die mensen

Leer eerst fatsoenlijk Nederlands voordat je wat schrijft!

Wie is Bert van de Veer?

Eerst goed Nl leren!!!!

Ben ik het niet mee eens… Zij blijven leuk. In vergelijking met Patricia Paay zijn zij nog piepjong….

Pfff, wie kijkt er überhaupt nog tv. Al jaren geleden mee gestopt.

Lange tenen? Met je kennen, wacht maar af tot iji je luier ingewisseld hebt de tijd gaat snellerdan je denkt en dan ben ij aan de beurt.

🤣🤣🤣🤣🤣

Nou gij denkt zeker dat jij heel wat bent. Zonder de dames op tv nou dan vind ik er niks meer aan 😔ik weet niettt wie jij bent wie dirt zeg. Maar ik vind het niet normaal die kommentaar die jij geeft. Nee zo. En ook mijn grote vriend moet er opblijven. De Meilandtjes. Nou dan heb ik ook een lach avond, dus hou op mijn jou gezeur 😡

Gelukkig is het een kwestie van smaak! en zullen veel mensen die de dames leuk vinden minder fan zijn van de andere types. Maar ik zie de dames graag dus hoop dat ze nog lang blijven!! 😊

Laat ons beginnen met Patty Brard met haar witte tanden en opgerekt nek van de buis te halen.

Helemaal mee eens!

Pffff, wéér een avond Meiland of van Dorst? Niet om aan te zien, geen niveau en bagger-tv.

Johan Derksen dat is klare taal

Agree
(behalve voor het songfestival natuurlijk)

Wat is er mis met Chantal Janszen en Wendy van.Diik niets.toch
Twee fantastische presentatie dames. Bert moet niet zeuren als programmamaker hij heeft ze niet uitgekozen dat heeft Joop vd Ende gedaan.
Laat ze maar snel terugkomen op de buis net als Linda de Mol..

Ben ik hele MEE EENS

Bert van veer moet van de tv wat een opmerking beetje jaloers soms
Chantal janzen is niet oud
Wat eenflauwe opmerking

Chantal Janzen is een over het paard getild schaap,een nepperd eersteklas,weg met dat gemaakte gedoe,laat er maar eens iemand komen die wel weet hoe te presenteren.

Wanneer ik M.M. aangekondigd wordt, ga ik onmiddellijk naar andere zender voordat ik misselijk word. sietze

Het zijn idd sprekende etalagepoppen, maar ja die Meiland is een robot, geprogrammeerd met mimiek, gestes en uitspraken

🤣🤣🤣

Iedereen is vergeten dat de televisie ook uitgezet kan worden , zodat niemand hoeft te ergeren aan allerlei programma’s dit niets bijdragen behalve ergernis en geklaag.

Precies, Meiland is zeker geen presentator, en oud als leeftijd dan het criterium is. Overdreven gedoe.

Bert van der Veer een zure zeikerd van 71 die even z’n eigen generatie wil promoten.
Vi d de man ronduit een kwal.
Raven v Dorst is leuk om een keer te zien, maar dat ongepolijste van hen gaat snel vervelen. Doe mij Cantal maar.
Waar hij Wendy vandaan tovert is mij onduidelijk, die zie ik zelden op tv behoudens een loterijtje.

Helemaal mee eens switch als ik de naam meiland hoor brrrrr

Meiland vind ik verschrikkelijk

HAP!! BEET!!
Een visje uitgooien om een snoek te vangen… of bot. Haha!
In NL mag je zeggen wat je denkt en denken wat je zegt. Maar… je hoeft niet overal of altijd iets van of over te zeggen.
Bert van de Veer doet een uitspraak, gaat achterover zitten en ziet toe wat er komt. En ja, hoor… Háp, beet.
Stel u eens voor dat er totaal geen reactie op komt… Dan bloedt hel heel gauw dood. Maar zowiezo… over 14 dagen is iedereen het weer vergeten.

Moest ff 3 namen googlen om te weten wie er nou “niet te missen waren”.
Zegt al genoeg.
Geef mij de Chantal of Wendy dat maakt het programma nog leuk!

Ja ik ook die is echt misselijkmakend

Oh god er kan werkelijk maar een reden voor zijn dat je zo’n trieste opmerking gaat maken, jaloezie is een slechte drijfveer, in en in triest. Maar goed Chantie heeft inmiddels wel een olifanten huid gecreëerd, dus hier zal ze niet echt wakker van liggen, maar ik moet altijd wel lachen om dit soort mensen, een beetje weldenkend mens kan dit echt niet serieus nemen:-)

“Chantie”?!? OMG!!! Chantie is slim, superfake en allerminst sympathiek. Terug naar Tegelen graag.

Bertus ken goet die mijden beoordelen. Hij vint het ouwe meuk en dus nied so leuk. Nouw das helemaal waar. Etalaasje poppetjes. Niks an. Geev mij maar Boo.

Gaat een lelijke vent als Vd Veer, die zelf niet verder komt dan met afgeragte types wat te hebben, iets vinden van vakvrouwen als Wendy en Chantal?? Je moet maar durven.

Meiland en Raven? Leuk voor een keertje maar slaapverwekkend op den duur.

Ik vind Chantal en Wendy toppertjes, ze zijn beiden geweldig in hun werk en een plezier om naar te kijken !

Laat de mensen toch eens met rust.Wat interesseert jouw wat ze doen.Dat iedereen eens voor zn eigen deur veegt.Ik word er zo misselijk van ,mensen zo af te kraken.Er komen steeds meer zelfmoorden.Geen wonder als iedereen elkaar kapot maakt met zaniken waar niemand iets aan heeft.

Helemaal mee eens. Verbeter de wereld begin bij je zelf. Niet zeiken over een ander.

Ik ben Chantal Jansen allang zat.En de Meilandjes mogen ook van het beeld af.

Nou ja Martien… Acteurtje die alleen Martien kan spelen als de camera aanstaat. Die zie ik nog niet iets presenteren. He is a one trick pony.

Luister is even.
Chantal hier…
Ik schuw geen concurrent heb mijn strepen verdiend en wie er klaar mee is die kijkt toch lekker niet

Chantal, ik geniet van je hoor. Die meilandjes en Raven is een verschrikking om naar te kijken. Allemaal toneel en zijn nagemaakte. Wij staan achter je hoor. Ook mag je een keer bij mij slapen hoor 😉

Helemaal waar!!
Allemaal Nep figuren!!

Nou beste Bert .
Absoluut is Raven een unieke persoonlijkheid maar vrouwen als Wendy en Chantalzij. Zo veelzijdig en talentvol dat is niet te onderschatten . Buiten dat lopen ze beide al heel wat jaartjes mee .. dat ze elkaar kunnen vervangen dat zegt alleen maar iets over hun multi talentvolle persoonlijkheid

Ga zo door Chantal en Wendy oh wat een jaar

Nou Bert, noem jij je een tv-kenner. Voor mij is er geen plaats voor Raven en Martien. Dat aanstellerige gedoe hoeft voor mij niet. Ik zie liever Chantal en Wendy, die hebben tenminste uitstraling. Je gooit je naam als tv-kenner hiermee behoorlijk ten grabbel.

Wendy en Chantal
Horen echt niet meer op tv
Die programma’s van hun
Zijn niet voor deze tijd meer.

Types als Johan Derksen en andere ego’s op pootjes zijn niet mijn ding anderen kleineren, “humor” ten koste van… ik kijk steeds minder TV door dit soort narcistisch gedrag

PARDON?! Chantal is hartstikke uniek! Prachtig, multi getalenteerd, ze heeft een uitstekende humor en geeft iedereen een welkom gevoel. Weet je wie eens klaar moet zijn?? Bert vd Veer! Bah!

Helemaal met je eens Solstica!!!

Van dorst en meiland is bij mij direct ZAP!
Niks mis met Chantal. Bert van der Veer, dat is pas weerzinwekkend. Net als die ex-vrouw van hem, die judith osborn. Dat zag er echt onsmakelijk uit naast elkaar.

Chantal en Wendy, vindt ik persoonlijk 2 presentatoren die juist goed zijn. Veelzijdig en goed. Martien Meiland heeft ook zijn fans, en dat is prima. Zo ook Raven. Persoonlijk, vind ik hun geen presentatoren voor een groot publiek. Wendy en Chantal juist wel. En Raven.

Sorry hoor. Maar te veel Martien is ook niet alles. Ik vind Chantal juist fijn. Ze presenterrt leuk en de kijkcijfers zijn ook altijd hoog. En als je hetzelfde programma uitzend met een andere presentator is het niet meer haalbaar.

Kots

Wat een gedoe bij Radio en TV mensen die weg moeten van wegen een foute grap of ongepast gedrag of oversrijden houdbaarheids datum.
Zou het ook niet aan de producers kunnen liggen met het melken van concept programmaas tot vervelends toe. Het rommelt al jaaren en dit is niet ten gunste van de NPO. Wij de kijker willen maar een ding amazement en nieuws. En niet huidige gebler op NPO / RTL/ SBS /VERONICA.

Jullie zijn niet lekker om zoiets te zeggen wendy en chantal zijn gewoon vrolijke personen

Nou daar ben ik het niet mee eens want ik erger me kapot aan die Raven van dorst. Vreselijk kijk da 100x liever naar Chantal ja Wendy vindt ik ook een kwal altijd al gevonden net als die Lind de Mol!!!!

Het is te triest voor woorden. Als mij iets niet bevalt gaat de tv op een andere zender of zet het ding gewoon uit. Ik erger me nergens aan. Iedere tv persoonlijkheid heeft een eigen aanpak en op zich is de een bescheiden en beschaafd waar iemand anders weer een wat ruwer aanpak heeft. Ieder vogeltje zingt nu eenmaal zoals het gebekt is. Dat brengt nu juist het kleurrijke aan het Nederlands tv avondje. Wat wil je nou nog? Je kunt kiezen. Waarom bepaalde mensen gelijk de grond in boren? Dat vind ik dus asociaal. Tja, dat heeft ons onvolprezen internet ons dus gebracht. Wees dan eerst wat meer fatsoenlijk vanuit jezelf. Iedereen verdient het, en dus ook onze tv mensen, om een beetje respectvol behandeld te worden.

Ik vind sowieso dat we van die ouwe meuk af moeten, ze staan jong talent al jaren in de weg. Krijg je ineens weer Paul de Leeuw! Vernieuwing! De ouwe meuk is al ontzettend rijk. Nu de jongeren en vernieuwing!

Een Raven of een Martien of Derksen. Leuk bedacht voor een keer een programma mee te doen zoals nu. Presenteren daarentegen, liever niet. Dan zie ik toch echt liever Chantal of Carlo. Een raven of Derksen etc. zou ik als presentator van een programma erg snel zat zijn. Doe dan maar het “gepolijste”.

Meiland en derksen.. laat me niet lachen. Ik zapp juist door als ik die 2 zie verschijnen.
Chantal en V.Dijk kijk ik al jaren met veel plezier naar..

Geef mij maar Chantal inplaats van dat ordinaire mens Raven die nooit een zin kan zeggen zonder vloek of schuttingwoorden.

Wie is ,Bert v/d Veer wat heeft die allemaal al gepresteerd dan ???? Niks Nada Noppes oude man die niet met zijn tijd mee gegaan is.

Nee, die drie die je noemt dat is wat.
Getverderie nog aan toe.
Nee, Wendy en Chantal houden !!!!!!!!!

Denk dat de tijd van Vanderveer wel echt voorbij is. De presemtatieklussen van Martin Meiland zijn tot nu toe niet echt succesvol. Ze moeten wel eens op zoek naar nieuwe Chantal’s, Wendy’s en Linda’s.

Hebben mensen niks anders te doen, dan mensen afkraken? Wendy van Dijk en Chantal Janzen? Vakvrouwen zijn dat. Hoezo ouwe meuk. Chantal is een frissse meid, die kan zingen, is humoristisch, mooie verschijning. Goed in alles wat ze doet. Ik word blij van haar. Mensen moeten blijkbaar tegenwoordig vooral ergens tegen zijn.

Beste Bert,
zulke onzin kun jij alleen maar uitkramen in de
BNN VARA Gids, die leent zich er nog voor.
Dinosauriers als jij zijn gelukkig al ingeruild.

Waarom nu ineens een hoop gezeur over genoemde vakmensen hebben jullie enig idee waar je het over hebt ? Ik denk het niet ga eens meer naar de achtergronden kijken en reageer dan eens een keer. Anders bemoei je er dan niet tegen aan want dat gaat nergens over.

Bert van de Veer moet eens zijn mond gaan spoelen met gestampt glas weet helemaal niet wat de kijkers graag zien hij kijkt liever naar die Nagemaakte Geldwolven die zelfs hun moeder zouden verkopen voor veel geld de meikwallen weg met dat Nagemaakte zooitje volledig talentloos die familie

Schande als Chantal wordt afgeserveerd. Zo veelzijdig en altijd een goed humeur. Mocht ze alsnog nergens meer welkom zijn dan heb ik nog wel plaats voor haar. Mits mijn vrouw afwezig is natuurlijk.

Nou Bert van de veer ik heb jou even opgezocht op internet. Nou ik Zach jou. Ik dacht o ja dat is die misselijke vent die ik al jarennnn niet moet, want die kloris het op iedereen kommentaar die matshow bah bah. Kijk eerst maar eens naar je eigen roddel kut. Ge bent nog erger dan een vrouw, sorry hoor om dit te zeggen maar normaal ben ik zooo niet.

Chantal is m,n schatje

Meilandfamilie, daar kots ik van Raven, zo overdreven . Wendy en Chantal dan liever

Helemaal mee eens. Van die “gemaakte” narcistische tantes die alleen maar met zichzelf en hun uiterlijk bezig zijn wordt Nederland moe.

Narcistische niets zeggende beeldvervuilers

Alsjeblieft geen meilandjes

Belachelijk. Chantal zien we heel graag op tv. Maar die Martien Meiland is een grote geld wolf en verschrikkelijk om die op tv te zien. Is gewoon een nagemaakte. Die is heel makkelijk vervangbaar. Neem een voorbeeld aan Chantal Janzen. Die Meilandjes verzieken al een aantal programma’s

Twee mooie dames die hun dienst hebben bewezen vergelijken met Martien Meiland.
En dan wil je werkelijk serieus genomen geworden? Meiland is een domme gans die alleen een mening over rode of witte wijn heeft. Grootste kneus op Tv samen met Beau bedorven derven!

Helemaal mee eens die meilandjes mogen van mij allemaal weer naar
Frankrijk verhuizen en niet meer terug komen. En ook niet op tv.
Wat een griezels .met zijn overdreven gedoe.