Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Einde relatie Chantal Janzen en haar man?


Een Juicekanaal beweerde weken geleden dat Marco de man van Chantal Janzen vreemd zou gaan. Ze zouden informatie binnen hebben gekregen van twee anonieme bronnen.

Deze bronnen beweren dat Marco een vast kamer heeft in het Van Gogh hotel vlakbij waar hij woont met Chantal. Hij zou dan zogenaamd gaan sporten in het hotel, maar gaat dan stiekem met dames naar zijn kamer toe.

Ook zou Marco verschillende intieme gesprekken hebben gevoerd met dames en was hij altijd uit om ze het bed in te krijgen. Hij heeft zelfs met juridische stappen gedreigd als de dames deze gesprekken zouden laten uitlekken.

Nu heeft Chantal Janzen eindelijk gereageerd op deze aantijgingen. Aan Shownieuws laat Chantal weten dat ze er geen aandacht aan gaat geven en dat is heel apart. Want Chantal ontkent de aantijgingen dus niet. Ze zegt alleen dat ze er geen aandacht aan wil geven. Ze had ook kunnen zeggen dat er niets van klopt, maar dat doet ze dus niet. Het lijkt dan ook dat er een bommetje is gelegd onder de relatie van Chantal en haar man en het is de vraag of ze hier nog uit gaan komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een verschrikkelijk land. Te pas en te onpas wordt je van iets beticht.

Zal heus wel waar zijn. Van die andere BN’NRS kwam ook uit

Dat weten we helemaal niet ja van Jeroen Rietberger daar is het zeker van maar ze zijn geen één van hun hebben nog voor de rechter gestaan.

Nou Ger deze hype is internationaal hoor, bijna overal in de wereld worden celebs exposed. In principe laten de juicy kanalen zien dat celebs gewone mensen zijn ook vreemd gaan net als de gewone burger en sommigen de katjes in het donker knijpen. De echtgenotes zullen uit moeten zoeken of de rook echt vuur bevat en daarna hun volgende stap moeten bepalen.

Laat die lui uit de onechte wereld doen wat zij willen. Het is echt onbegrijpelijk dat al die nagemaakte stumpers uit die domme Showbizz 🤮🤮🤮🤮🤮 zoveel aandacht weten te trekken. Wat maakt het de NORMALE ECHTE WERELD nu uit wat die lui allemaal uitspoken.

Ik denk dat mocht het waar zijn chantal is zo van de markt

Heel verstandig Chantal. Voor dat je weet heb iedereen wel een mening.
Heel veel sterkte samen met je kinderen.
Veel liefs.

Het verbaast mij niets ze is nooit thuis wat heeft een man aan zo’n vrouwtje 🏕

Waar bemoeit iedereen zich weer mee? Gaat werkelijk niemand wat aan. Zoek een leven…. conclusies trekken uit het feit sat ze niet wil reageren. Stelletje kleine kinderen. Laat iedereens leven met rust.

Ik vind jou gewoon een sympathieke BN’er.
Altijd lief en vrolijk op tv.
Dit verdien je echt niet.
Sterkte lieve Chantal.