Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Douwe Bob na wangedrag opgepakt door de politie


Zanger Douwe Bob is was een ware internetsensatie geworden. Het nieuws dat hem deze status heeft gegeven is natuurlijk dat 3 verschillende vrouwen tegelijk zwanger waren van hem.

Begin december werd Douwe Bob vader van een dochtertje van zijn huidige vriendin Loes. Maar in december werd hij nog een keer vader van een dochtertje van een andere vrouw een scharrel. Hij probeerde dit nog geheim te houden maar helaas. Maar daar bleef het niet bij, want Douwe Bob zijn ex bleek ook al 5 maanden zwanger te zijn en gaat dus bevallen over een aantal maanden. Tja Douwe Bob heeft tijdens de lockdowns dus niet stil gezeten.

Maar Douwe Bob blijkt ook niet echt een lieverdje te zijn. Yvonne Coldeweijer meldt namelijk dat Douwe gisteren in Amsterdam is opgepakt na een opstootje in cafe de Zuid. Het is niet exact duidelijk wat er gebeurd is er stonden namelijk wat omstanders en een flitsbezorger die boodschappen levert bij. In ieder geval werd Douwe Bob door de politie gearresteerd en meegnomen naar het bureau. Douwe bleek zich namelijk heel vervelend te gedragen en wilde zijn identiteitsbewijs niet tonen aan de politie. Tja niet echt een goed voorbeeld voor al zijn kinderen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het waar is, is dit weer het beeld van een over het paard getilde bn-er. Hij maakt toch al niet zo’n bescheiden indruk vind ik. Integendeel een arrogant type.
En muzikaal,tja ieder z’n smaak zulllen we maar zeggen. In ieder geval een slecht voorbeeld voor z’ n 3 kinderen. Als het allemaal waar is dan.

Bob heeft flink lopen douwe

Coke doet gekke dingen met mensen.🙄😬🙈Wat een agressieve eikel.
Die narcist die overal kids wil maken omdat hij zo’n dubbelganger van zichzelf zo fantastisch vindt. Walgelijk mannetje.
Snap die vrouwen niet, soa’s interesseert hun zeker niet.😅🤮