Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg met de grond gelijk gemaakt


In het populaire tv-programma Even Tot Hier worden wel vaker bn’ers door de mangel gehaald. Maar gisteren was Monique Westenberg aan de beurt en er weer hele harde grappen gemaakt over haar.

Op dit moment is Andre Hazes met een vriend in Amerika en en helaas voor Monique melden bronnen dat Andre flink aan het feesten is in Amerika. Hij is alweer gespot in het gezelschap van verschillende dames en zou het er goed van nemen. Van een relatie tussen Andre en Monique lijkt nu dan ook geen sprake terwijl dit een paar weken geleden er nog heel anders uitzag.

De presentatoren van het programma trekken dan ook een vergelijking met de situatie van Monique en de situatie waarin slachtoffers van de aardbevingsschade in Groningen zitten door de gaswinning.

 “Arm, arm Groningen. Groningen is inmiddels de Monique Westenberg van de provincies, joh. Keer op keer in de steek gelaten, steeds weer vernederd, steeds weer belazerd, maar we kloppen er toch elke keer weer aan als we in de shit zitten.”

Een insider heeft laten weten dat Monique deze grap niet kon waarderen en ze echt heel pissig was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dit heeft mo ook op zichzelf afgeroepen.

ze gedraagt zich als een uitgelopen deurmat die maar geen genoeg kan krijgen van een puberale flapdrol en zijn publiekelijke vernederingen, dit tesamen met die ouwe tang van hem -rochel- en de man met de bruine arm -guido den aantrekker- van pulpblaadje story

mo is niet meer relevant.

kansloos.

gelukkig kan ze nog altijd haar geblurde kind gebruiken voor de likes.

Monique moet niet huilen ze woont nog altijd in thuis van Hazes en kan nog altijd dat bakkes van der laten opspuiten achterlijk gedrocht

Groningers zullen zich met die vergelijking wel zwáárder beledigd voelen, want die is werkelijk héél beschamend! ik vind ’t ook niet kunnen om NL jarenlang zóveel belastinggeld aan subsidies, leningen en vergoedingen uit te zien geven terwijl Groningers nog steeds in de ellende zitten!

Monique heeft dit aan zichzelf te danken.Ze wil aandacht en die krijgt ze nu meer als genoeg.
Als ze André niet had gekend had niemand ooit geweten wie zij was.
Ga lekker door achter hem aan te lopen ,je weet zelf heus wel dat het nooit wat wordt.