Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes gaat helemaal los in Amerika


Yvonne Coldeweijer liet eerder al weten dat Andre Hazes samen met een vriend naar Amerika is vertrokken. Andre zou gespot zijn op een vliegveld in Los Angeles.

Iedereen vreesde dat Andre weer helemaal los zal gaan in Amerika. De laatste keer dat hij met een vriend naar Amerika ging belanden hij in Las Vegas en werd hij vaak gokkend en zuipend in het gezelschap van verschillende dames gespot.

Het heeft er dan ook alle schijn van dat het op dit moment helemaal niet goed zit tussen Andre en Monique en dat Andre weer zijn vrijgezellen leven oppakt.

En helaas voor Monique melden bronnen dat Andre flink aan het feesten is in Amerika. Hij is alweer gespot in het gezelschap van verschillende dames en zou het er goed van nemen.

Het is triest voor Monique dat ze er elke keer intrapt, maar Andre lijkt nog lang niet klaar te zijn voor een serieuze relatie en is op dit moment zeker nog geen familieman zoals Monique graag had gezien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens de bronnen van yvonne 😂😂 Ze moet eens ophouden met haar leugentjes, die grote fantast

Laat die klootzak toch lopen en zoek een andere fijne man die wel om je geeft

Niet alleen dat ze in Supermarkt Jumbo een revage aanrichte, nee nu heeft het nog gevolgen voor de inkomsten van de Ladys

Triest , vergeet hem, hij is je niet waardig

Tja, wat wil je met een opvoeding door Rochel. Krijg je de tokkiepap met de lepel binnen toch.

nee hoor het is niet triest voor moniek, het is haar eigen domme keuze.
en niemand vreest voor andre want niemand zal het ook maar iets boeien dat hij zijn verslavingen niet in toom kan houden. echt niemand!

live fast- die young
en
dikke doei

Hou toch op over die jongen. Wat een loser

Zij moet haar oogkleppen eens afdoen, ipv zo sneu te zijn en lekker met haar kind verder gaan. Hij is een slappeling zonder ruggengraat en dat zal niet veranderen zolang zijn moeder hem blijft behandelen als een baby, een pak op zijn donder heeft ie nodig Rachel. En alleen om de moeder van haar kleinkind te etteren. Diep triest, want wie is hiervan uiteindelijk de dupe?

Als alle mensen die commentaar hebben op de keuze van iemand en/of zijn/haar levensstijl veroordelen, laten ze maar eerst naar zich zelf kijken en zeggen of ze perfect zijn of niet. Vergeet niet dat zowel Andre als zijn zus het niet gemakkelijk hebben gehad met een vader die dag en nacht dronk en een jager was. Je weet niet wat ze allemaal hebben moeten meemaken en of dit schade heeft berokkend in hun ontwikkeling. Bovendien is Andre veel te snel vader geworden, hij kwam net kijken. Je kan het hem niet kwalijk nemen dat hij zijn wilde haren nog niet kwijt is. Moniek is 10 jaar ouder, zij had dit kunnen inzien dat het op en dag spaak zou lopen mbt het leeftijdsverschil. Liefde is blind en maakt blind. Ik neem het haar ook niets kwalijk.. Laat aub de mensen met rust!!! Jullie maken ze juist nog meer kapot!!

Vergeet niet dat zowel Andre als zijn zus het niet gemakkelijk hebben gehad met een vader die dag en nacht dronk en een jager was.
Welke verantwoording heeft hij dan voor zijn kind ? Dan weten we al wat daar terecht van komt .

Mooi verwoord, ja zo kan het ook… Iedereen zet zonder pardon zijn ongezouten meningen overal neer.
Laat iemand gewoon zijn eigen leven leiden, artiest zijn en dan ook die reacties erop pfff, life is not easy.
It’s an adventure, find out what’s best for you.

Vallen en opstaan, gaat gepaard met ouder worden. En ieder volgt zijn pad en ontdekkingen in eigen tempo.
Al die ontwikkelingen zijn soms gewoon nodig.

Leef en laat leven. Ieder zijn eigen keuze

Precies 😉

Joh, ze kickt erop om aandacht te krijgen. ZonderAH Jr is ze gewoon niets. Grow UP women. 45, en een kind. Die krijgt flink wat beschadigingen mee in zijn jonge leventje. Denk daar maar is over na Monique Westerberg!
Word schijtziek van dat mens..

Ik vind dat wat volwassen mensen met hun leven doen moeten ze zelf weten, het is hun leven ! Maar als een kind hier in betrokken word is het wat anders. Ze moeten stoppen met dit soort dingen en anders moet de kinderbescherming maar eens komen kijken daar want wat krijgt het kind hier van mee. Word hij nu net als zijn vader ???