Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Youp van ’t Hek haalt uit naar Winston Gerschtanowitz


Winston Gerschtanowitz presentator van onder meer het knikker programma Marble Mania op SBS6 is de afgelopen dagen negatief in het nieuws door zijn goede doel waarmee hij ontzettend veel geld verdient.

De Quote kwam er na uitgebreid onderzoek namelijk achter dat Winston Gerschtanowitz zijn goede doel genaamd EarthToday in werkelijkheid een enorme geldmachine is waarmee de oprichters miljarden in hun eigen zak kunnen steken.

Nu werd Winston al helemaal afgemaakt bij Eva Jinek, maar dat was voor Youp van het Hek nog niet genoeg. In zijn column in het NRC haalt Youp dan ook genadeloos hard uit naar Winston.

Youp snapt het winstelement niet van het goede doel van Winston.

“De rest is voor EarthToday. Waarom? Weet ik veel. Ik zou het volledige bedrag rechtstreeks aan de kikkervisjes schenken. Of aan vogelbeschermers, slootjesschoonmakers of onkruidbehoeders. Maar er hoeft toch niemand aan mijn gift te verdienen?”

Youp was ook niet te spreken over Winston zijn optreden bij Eva Jinek.

“De angst spatte tijdens zijn warrige betoog uit zijn ogen en hij ging eigenlijk meteen al onderuit door zichzelf ‘integer’ te noemen. Een magistrale schwalbe in de eerste minuut. Winston draaide zich tijdens zijn verdediging steeds dieper in de drek.”

Inmiddels heeft ook Albert Heijn de samenwerking met Winston stopgezet. Er zullen vast nog veel meer bedrijven volgen die dachten dat al het geld naar het goede doel ging.

Hieronder de column van Youp:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Winston is het negatieve symbool geworden van het gewetenloos egoïstisch graaien op kosten van de manipuleerde emotie van bezorgde medemens. Walgelijk

Bij ALLE zogenaamde goede doelen blijft er meer aan de strijkstok hangen dan dat het werkelijk terecht komt bij “het goede doel” dat is algemeen bekend inmiddels. Giro 555, kankerfonds, leprafonds, Oekraïne fonds en ga zo maar door het is altijd big business geweest en inderdaad op Jan met de pet zijn emoties gericht. Wil je hulp bieden , help dan in je eigen buurt. Gewoon niet geven aan de ( virtuele) collectant of zogenaamde boompjes projectjes. Puur bedrog!

Beetje jammer wel van Winston leek mij altijd een sympathieke vent. Zo zie je maar weer.

Winston is toch gewoon een oplichtertje , daar hoeve wij toch niet zo moelijk over te doen.

Ook dom
Om hiermee op tv te komen als er maar iets is zijn de nederlanders er als eerst er bij
Om een goeden doelen programma op te zetten wij weten als geen ander dat er heel veel aan de strijkstok blijft hangen winston heeft zich verlult vandaar dat die mensen bulken van het geld.en jantje modaal die zich de thering werkt. Of aow heb zijn haar laatste monny geeft walgelijk.

Die eikel dacht wat die sywert kan met mondkapjes en ermee wegkomt kan ik beter.Ja en wij maar geven aan goede doelen en die zgn bners de zakken vullen.

Zoveel geld verdient hij al villa , en niet bij nog meer geld hebben, en dan nog wel van de arme mensen, ja men zeg niet voor niets, arme worden armen, en rijke worden rijker. De b,nnrs moeten zich allemaal schamen. Wat wij burgers allemaal horen en zien. Walgelijk is het gwoon, waarom Z’n ze niet te bedden met wat ze hebben dat inhaligheid .Winston je moet je schamen. Om te plukken van mensen die het niet breed hebben. Maar JIJ WEL!!

Niks meer geven aan goede doelen
Alleen als je zeker weet dat het bij de juiste mensen terecht komt
Winston is echt geen uitzondering

Men heeft het niet voor niets over rijke stinkerds

Word een beetje moe van Youp. Als moraalridder elke keer overal bovenop springen en daarmee het sentiment bevestigen ter eigen glorie door een stuk voorspelbare proza. Al een stukje geschreven over Danny de Munck Youp?