Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland is een dom blondje


Gisteren was er weer een uitzending van Chateau Bijstand te zien op SBS6. Hierin proberen de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau te leven.

In de aflevering van gisteren draaide Maxime een paar uurtjes mee in de lokale slijterij. Al in de eerste tien minuten was Maxime aan het klagen hoe zwaar het werken was. Maar het echte dieptepunt kwam wel toen Maxime een klant moest helpen aan de kassa.

De klant rekende iets af voor in totaal 5,50 euro, maar hij legde 6 euro neer op de toonbank. Maxime helemaal in paniek, omdat ze blijkbaar niet kon hoofdrekenen. Tegen de eigenaar van de slijterij zegt ze dat hij nu 1 euro terug krijgt. De eigenaar kijkt haar heel verbaasd aan en zegt maar snel dat ze 50 cent moet teruggeven.

Nadat Maxime klaar is wordt de eigenaar nog even apart gevraagd wat hij vond van Maxime. De eigenaar zegt dat het een leuke meid is, maar wel een dom blondje. Erg pijnlijk voor Maxime dus.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inderdaad een dom blondje.Maar wel weet hoe ze aan geld moet komen dus zo dom nu ook niet.

Ze kan dan wel blond zijn maar ze doet wel wat voor een goed doel.En dat kan je van de familie fatboy Gilles niet zeggen.Die geven liever tonnen en miljoenen uit aan auto’s en kastelen en vergeet de honderden euro’s aan kleding voor dat hondje niet.

Vergeet de nieuwste aankoop in Spanje niet….woning van 2.3 miljoen..met zelfs n lift erin want mijnheer heeft n hekel aan traplopen

Is toch allang bekend dat die griet geen hersens heeft

Maxime is ook dom.

Domme mensen die dit programma volgen.