Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine zit er helemaal doorheen en smeekt de rechter vrijlating


Lil Kleine zit inmiddels 14 dagen vast voor de zware mishandeling op zijn vriendin Jamie Vaes. Vandaag krijgt hij te horen van de rechter of dit met 90 dagen verlengt zal worden.

Het schijnt dat Lil Kleine het heel zwaar heeft in de gevangenis. Dat had hij eerder ook al toen hij maar een paar dagen hoefde te zitten op het politiebureau. Toen liet een agent weten dat hij alleen maar zat te huilen en niet wilde eten. Na een aantal dagen werd hij toen vrijgelaten, maar helaas voor Lil Kleine moest hij een week later weer voor twee weken de bak in van de rechter.

En dit is enkel het voorarest de zaak van Lil Kleine is nog niet voor de rechter geweest. De rechter gaat vandaag enkel bepalen of het feit waarvan Lil kleine verdacht wordt zo ernstig is dat Lil Kleine nog langer moet blijven zitten totdat zijn zaak voorkomt. De rechter kan dit ook verlengen als hij vreest dat Lil Kleine zal gaan vluchten als hij wordt vrijgelaten. Het ziet er dus niet goed uit voor Lil Kleine.

De meningen zijn een beetje verdeelt over wat verschillende advocaten denken dat de rechter gaat doen. Een aantal denken dat de rechter Lil Kleine in vrijheid zal stellen totdat zijn zaak voorkomt. En andere advocaten denken weer dat de zaak zo heftig is en de beelden voor zich spreken dat de rechter vast en zeker de hechtenis van Lil Kleine met 90 dagen zal verlengen. Het is dus afwachten.

Volgens een insider zou Lil Kleine het echt niet trekken als hij nog 90 dagen moet gaan zitten. Hij zou de rechter waarschijnlijk smeken hem vrij te laten, aldus de insider. Mocht de rechter hem vrijlaten dan zou hij meteen naar Ibiza vertrekken laat de insider weten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor mishandeling kan geen vroegtijdige vrijlating zijn ,laat al die mishandelaars nu zelf maar huilen,dat is mijn reactie.Dit geldt voor Lil Kleine Alie B en andere mishandelaars ,geen pardon.

Zit er doorheen.Achtelijke tuinkabouter.
Al ben je denk je een bn dan geeft het je nog niet het recht om mensen te mishandelen.
Je hoort gewoon je straf te ondergaan en niet gaan lopen klagen van ach en wee .Je hebt dit over je zelf afgeroepen.

Dat krijg je ervan en nu is het janken wat een watje zeg 😂dat noemt zich dan een grote jongen ze moeten hem voor een paar jaar opsluiten tussen de grote jongens dan is ie gelijk genezen en clean !!!

Juist, jij snapt het tenminste!!

Ach lollies toch, had je maar meer respect moeten tonen naar je vriendin. En nu gaan janken.

Ik hoop, dat hij gewoon vast blijft zitten.
Die proleet.

Die loser wordt weer vrijgelaten
We zijn in Nederland he..hoe harder je jankt hoe eerder alles weer vergeven en vergeten is
Had hem maar laten zitten en de sleutel weggegooid…waren we van n agressieve tuinkabouter verlost zijn

Of dat dit alles alleen zijn schuld is,of zij zo’n lieverd is,en geloof me er zijn vrouwen die maken een man helemaal gestoord.dus laat vrij die jongen

Egaal wat zei doet ,hij moet met zijn handelshuis laten,wat voor een mens ben jij ….gestoord of zo ,dat kun jij niet rechtvaardigen, nooit een vrouw slaan .uit.

Ga samen lekker janken, vrouwen slaan is altijd fout. Je verbreekt de relatie, en zeg rot op.

Ga samen lekker janken, vrouwen slaan is altijd fout. Je verbreekt de relatie, en zeg rot op.