Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B liet al eerder weten wat hij deedGisteren nog deelde we een filmpje van Marco Borsato waar we met de wetenschap van wat we nu weten met veel walging naar keken. Vandaag is er een oud filmpje van Ali B opgedoken waar hij in een interview samen met Famke Louise laat weten wat hij allemaal doet qua smerige praktijken.

Zo vraagt de verslaggever of Famke Louise het bed al heeft gedeeld met Ali B. Famke heeft een tijdje als artiest voor het platenlabel van Ali B gewerkt. Famke stelt deze vraag door aan Ali B en hij laat weten haar te zullen sparen.

En zo zijn er nog meer filmpjes te vinden waarin Ali B beetje bij beetje al laat doorschermen hoe hij te werk ging en wat hij deed. Ook krijg je het gevoel dat op veel van die filmpjes Ali B zich echt een koning voelde en hij dacht dat hij alles kon doen wat hij wilde.

Hieronder het desbetreffende filmpje:

10 Reacties

 1. Onbekend

  Het filmpje van Marco was helemaal niet walgelijk hoe kom je daar bij

 2. Alie Palie is altijd fout geweest,hij heeft o,o respect voor vrouwen!!!!

 3. Els

  Sorry hoor wat doet Marco nou fouthet is gewoon een warme man die nu kapot word gemaakt,ik geloof er niks van allemaal,die Yvonne Coldewijer die meid is pas vergifhoop echt dat ze die meid eens heel flink aanpakken,vroeg of laat krijgt ze alles terug wat ze anderen aandoet,dat mens is giftig.

  • Dokter Bernhard

   Denk om je bloeddruk Els.

   • Raifa

    Ben jij nou helemaal van de zotte. Jij zou een vreemde man zo aan je dochter laten zitten? Ben jij wel helemaal lekker ? En ja het is een vreemde man jij kent die vent helemaal niet alleen maar wat ie op tv laat zien. Dat heet acteren. Kan zo boos worden op die mensen die slachtoffers bagataliseren. Slachtoffer is de dader en dader het slachtoffer tegenwoordig. Lekker de afgrond in fietsen. Fijne dag verder

  • Yara

   Els..haha wat heeft ie fout gedaan????😂😂😂😂 hij heeft met kids gevoosd.
   Of vind je dat normaal?

 4. Tot het tegendeel is bewezen!!! Zijn de mannen onschuldig van alle aantijdingen!!!
  Waarom iemand zijn leven en huwelijk stuk maken.. No feeling…..

 5. Mark Rutte

  Zo zie je maar dat zelfs de liefste een duister kant hebbe

  Macro basato je toekomst is ver te zoeken net als de einde van de melkweg

 6. Gerda

  Ik zie er ook niets verkeerd aan wat Marco doet!

 7. Ajacio

  Ali Bah

Geef een reactie