Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rene van der Gijp: Vieze Jeroentje al 20 jaar bekendRene van der Gijp deed een opvallende uitspraak in de talkshow VI Vandaag. Daar zei hij namelijk dat iedereen al 20 jaar weet dat Jeroen Rietbergen een viezerik is. Hij staat op het mediapark al jaren bekend als ‘vieze Jeroentje’. Rene van der Gijp is dan ook zeker niet verbaasd over de aanklachten tegen Jeroen Rietbergen. De aanranding was wel een verassing, maar dat Jeroen vieze berichtjes zou sturen en elke medewerksters op het mediapark zou proberen te versieren daar kijkt Rene niet van op.

Dus we kunnen concluderen dat iedereen afwist van de taferelen van Jeroen Rietbergen en dat alleen Linda de Mol zijn vrouw dit niet zou weten. Toen John de Mol Jeroen Rietbergen in 2019 berispte, omdat een deelneemsters van The Voice een klacht tegen Jeroen had ingediend wegens wangedrag zou John dit dus niet tegen zijn zus hebben verteld?

Dat lijkt ons wel heel sterk hoor. Rob Goosens beweert zelfs dat de eigen redactie van Linda de Mol van het blad Linda op de hoogte was van Jeroen zijn vieze praktijken. Dat Linda dan ook zegt in haar tweede statement dat ze enkel nog haar eigen mediakanaal en redactie vertrouwd is dan ook werkelijk waar nog naïever dan gedacht.

Linda de Mol is eerder uit elkaar gegaan met Jeroen Rietbergen vanwege vermeend vreemdgaan van hem. Hij moest in therapie van Linda en dat deed hij braaf, maar hij ging door met zijn wanstaltige gedrag. De vraag is dan ook wist Linda toen in 2016 toen ze uit elkaar gingen al dat Jeroen niet alleen vreemd ging maar ook de dames echt lastig viel en wellicht zelfs aanranden.

Het neigt allemaal naar één hele grote doofpot waarbij bn’ers continue de hand boven het hoofd wordt gehouden. Linda de Mol heeft in ieder geval heel wat uit te leggen en we wachten dan ook met smart op haar hele verhaal dat ze binnenkort zal doen. Ze heeft gezegd dat ze 100% openheid gaat geven en alles gaat vertellen.

12 Reacties

 1. Dekkers

  Waarom heeft hij dan net als iedereen gewoon hun bek gehouden al die jaren

 2. Leo

  Ja je hebt vieze Jeroentje en je hebt hielenlikker Reneetje.
  Als Reneetje dat al 20 jaar wist dan snap ik niet dat hij daar nooit iets van heeft gezegd .
  Nee de heer van de Gijp wil liever de lolbroek uithangen , en bij John de Mol de kont kussen.
  De heren van het programma VI zouden zich diep moeten schamen.
  Ze noemen al jaar en dag de vrouwen , wijven .
  Praten over vrouwen als zijn ze niets meer als een gebruiksvoorwerpen en lustobject.
  Wat mij betreft mag er nu ook het een en ander van hun verleden boven water komen .
  Naar mijn mening maken ze zich net zo schuldig als de betreffende mannen bij TVOH

 3. Eppo

  Ben ook wel benieuwd wanneer Marco begon te ontsporen van Marco B naar Marco P.
  En wie dat allemaal wist , dat iemand gewoon zo Vrij kan rond lopen zeg .
  Zijn we nog veilig voor Marco P… en Ali B .

 4. Rosita Blok

  Allemaal omhoogetilde haantjes, zijn we Xander de B vergeten?

  De mensen die dit allemaal wisten, zijn ook schuldig/achterbaks

 5. Juanita Amador

  Opsluiten die gast en nooit meer vrij laten… therapie heeft duidelijk geen zin bij hem.

  • Els

   Éen grote hypocriete bende! Iedereen houd de hand boven het hoofd van hun “zogenaamde” BN vriendjes! Gewoon walgelijk!

 6. Rene vd Gijp, je bent net zo erg omdat je het niet gemeld hebt en dus medeplichtig.

 7. Linda maakt nu in het echt mee wat ze als vrouw van Martin Morero in Gooische vrouwen heeft meegemaakt, Bizar eigenlijk !

 8. Moet je horen wat die zogenaamde grapjas René er zelf uitkraamt,misselijke gozer.

 9. Ikke

  Rene v d gijp, Als jij dit al 20 jaar wist….WAAROM heb jij dan nooit het verteld?
  Nu de boy uithangen die dit al die tijd het wist ? Je bent geen haar beter ! Verkapte !

Geef een reactie