Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anne Rose huilt uit bij Sarah van SoelenGisteren lieten we weten dat Andre Hazes zijn ex liefje Anne Rose geheel uit zijn leven probeert te verwijderen. Zo dringt hij bij zijn moeder Rachel aan op ontslag van Anne Rose die nu nog de management taken van Rachel doet.

Andre wil namelijk niet meer geconfronteerd worden met Anne Rose. Rachel wil dit niet doen en is blij met Anne Rose. Ze is zo blij met haar dat ze zelfs weer aanstuurt op een verzoening tussen Andre en Anne Rose.

Het is maar de vraag of dit uit de koker van Andre zelf komt. Het lijkt erop dat zijn ex Monique hier ook een rol in speelt. Andre woont praktisch weer bij Monique en zijn zoontje in sinds de breuk met Anne Rose. Monique lijkt weer in te spelen op een verzoening met Andre en zou daarom Anne Rose definitief uit het leven van Andre willen bannen.

Nu horen wij ook signalen dat Anne Rose en Sarah van Soelen weer contact met elkaar hebben. De twee beste vriendinnen hadden het contact met elkaar verbroken nadat Andre er van door ging met Anne Rose en Sarah beduusd achter liet.

Sarah en Anne Rose lijken elkaar vooral weer gevonden te hebben omdat ze nu beide vinden dat Andre Hazes een enorme hufter is. De twee zien elkaar dan ook niet meer als vijanden maar meer als slachtoffers die in de mooie praatjes en beloftes van Andre trapte.

Het zal vast niet lang meer duren en Sarah van Soelen en Anne Rose zullen beide uit de school klappen in de media over wat Andre met hun geflikt heeft. We hebben namelijk te horen gekregen dat ze niet kunnen wachten om hun kant van het verhaal te delen.

 1. Wolf

  Is er nu echt niks anders dan dat gezeik over a hazes

 2. bah & bah

  slachtoffers? MWOEHAHHAAAHAHHHAAAAA!

  mooi spelletje hebben de twee uitgekookte homewreckers gespeeld. dit hebben ze vast vaker gedaan met zn tweetjes
  nu is het geld binnenharken zoals het goede golddiggers met een verborgen agenda betaamt, zodat ze die lelijke plastiek bekken nog wat meer kunnne opblazen

  • Xander

   Hé B & B, zal ik je even uit de droom helpen? De héle familie Hazes kan (ook) financieel nog niet in de schaduw staan van de familie van Soelen. En bovendien heeft André Hazes zelf (zoals in zijn interview aangegeven) contact met Sarah van Soelen gezocht. Dus wat Golddigger? En laten we over de rest van je onzin maar zwijgen

  • Rolanda

   Krijg je der van Anna roos. Eigen schuld dikke bult en daarna die vriendin pak je volgende vriendje af Let maar op mijn woorden hahahaha

 3. Twee vieze snollen bij elkaar!!!

 4. Angelinafleur

  Leer elkaar maar eersr weer goed vertrouwen en knoop hem dan maar op lulletrosewater jullie kennen toch echt wek betere mannen krijgen die wel goed zijn geef hem maar een goede laag op de fikker loeser s het

 5. Xander zal ik jou ff uit je droom helpen!!! Die van snollen ging iedere dag naar de sportschool om Hazes te zien toen die nog gewoon thuis bij vrouw en kind was dat vieze mannetje die bonus papa zei tegen Hazes kom maar hier wonen heb nog wel een kamertje over…die diklip is een grote leugenaar dat ouwe wijf 27 jaar als je zeg ze is 55/60 geloof je het ook🤮🤮

 6. Xander

  Andrea, als je mij uit de droom wilt helpen, moet je echt vroeger opstaan, want wie zocht wie op in de sportschool? Als je dit niet weet, kan je beter je mond houden net zoals over de andere dingen die jij schrijft. Trouwens, jouw 2 icoontjes geven het al aan: WALGELIJK ben je. Overigens begrijp ik niet dat jij nog onder een pseudoniem schrijft, want het is natuurlijk al lang en breed bekend wie jij bent en uit welk milieu jij komt!

Geef een reactie