Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit keihard afgewezen door vrouwJan Smit kwam in een relatiecrisis met zijn vrouw Lisa omdat hij vreemdgegaan zou zijn met zangeres Maan. Het schijnt dat Jan zelfs betrapt zou zijn toen hij met Maan bezig was door zijn vrouw. Jan leerde Maan kennen omdat hij toen nog het programma De Beste Zangers presenteerde waar Maan een seizoen ook aan meedeed.

Hierna kwam Jan met het verhaal dat hij een burn-out had en dat hij en zijn gezin rust nodig hadden, maar van een burn-out leek helemaal geen sprake Jan zat in een relatiecrisis en wilde dit in alle rust oplossen.

Maar wij hebben te horen gekregen dat Jan vaker de stoute schoenen heeft aangetrokken. Zo doet het verhaal de ronde dat toen Jan naar Afghanistan ging om daar op te treden voor onze militairen jaren geleden. Hij daar heeft geprobeerd om een vrouwelijke militair het bed in te krijgen. Helaas voor Jan liep hij een blauwtje op omdat de vrouw op het laatste moment weigerde, maar vergeet niet dat Jan toen al een relatie had met zijn huidige vrouw Lisa en als hij dat toen al probeerde wie weet hoe vaak het hem daarna wel gelukt is. Dus wellicht is Maan maar het topje van de ijsberg en is Jan daarvoor al veel vaker vreemdgegaan.

 1. Nanno

  Wat een idioot zeg! Ik vond zijn hele verschijning altijd al kunstmatig met z’n lachje. Er uit met die gozer. Zou een voorbeeld functie moeten hebben als bn-er.

 2. Kim

  Jan heeft ook met Bridget gezoend op Ibiza waar Jan & zijn Volendamse collega’s/vrienden ook bij waren. Die geruchten gingen toen volop.
  Hij is altijd al een vreemdganger geweest.
  Sneaky ventje die Jan.

 3. J vd b

  En weer maan erbij!!!!!
  Waarom zegt niemand iets over haar gedrag ?

Geef een reactie