Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft Maan het ook met deze bn’er gedaan?Zangeres Maan die een zwak heeft voor mannelijke bn’ers zou weer een nieuw slachtoffer hebben gemaakt. Zo zou Maan het al hebben gedaan met Marco Borsato, Ali B en zelfs Jan Smit. En daarnaast zou ze het ook heel gezellig hebben gehad met de zoon van Rene Froger.

Maar volgens een aantal kijkers van het nieuwe programma Lagi Di Beau waarin Beau van Erven Dorens elke week twee gasten ontvangt in zijn huisje aan het Comomeer in Italië is Maan daar ook heel stout geweest. Het programma heeft veel weg van Villa Felderhof. Daar is het programma volgens Beau ook op geïnspireerd.

In de tweede aflevering van het programma ontving Beau als gasten Maan en Tijl Beckand. De gasten komen niet alleen even langs maar blijven ook een paar dagen slapen. Volgens veel kijkers deed Maan heel verleidelijk richting Tijl en hield ze zelfs zijn hand vast toen ze in de boot van Beau zaten zo laten de foto’s hier beneden zien.

Verder kregen wij van een productiemedewerker te horen dat Beau, Tijl en Maan toen de camera’s weg waren de nacht nog even flink hebben doorgehaald en ontzettend veel gedronken hadden. Als er iets tussen die twee gebeurd zou zijn dan moet het die nacht geweest zijn.

Hieronder de foto’s van Maan en Tijl. Op de onderste foto zie je dat Maan de hand van Tijl vasthoudt op de boot van Beau.

 1. Juf

  Ze moet niet denken dat ze HEEL wat is,
  Wat een ordinaire griet ie dit,
  Bah iedereen kost haar uit.
  En terecht

 2. K. Rater

  Wat een goedkoop vrouwtje, onze Maan.
  Die had haar vader helemaal niet nodig gehad om in het showbizzwereldje te komen, zij werkt zichzelf wel zonder moeite het podium op, deze aanstellerige krolse kat.

  • Jolanda

   Sorry deze vrouw maak veel kapot en nog kom ze er goed mee weg echt een gevaarlijke vrouw dus vrouwen als je je man kwijt wil nodig je gewoon maan uit die is gek op getrouwde mannen

 3. Yara

  Maan is echt volop bekend in het Gooise matras. Bij Lago di Beau liet ze al zien hoe wild en losbollig ze kan zijn & sjanst ze met elke (ouwe) vent.

 4. Anoniem

  Volgens mij gaat iedereen in die scène vreemd walgelijk hou je gewoon bij 1 persoon

Geef een reactie