Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex Erica Meiland doet schokkende onthullingNa de uitspraken van Erica Meiland over dat ze niet begrijpt dat sommige vrouwen hoofddoekjes dragen is de pleuris uitgebroken. Erica zei dit tijdens de presentatie van haar biografie en ook in het boek staan deze uitspraken.

Dit heeft de Meilandjes al verschillende opdrachten gekost. Zo heeft het bedrijf Hallmark bekend van de wenskaarten per direct besloten te stoppen met de samenwerking met de Meilandjes.

Sander de ex van Erica staat achter de beslissing van Hallmark om te stoppen met de Meilandjes. Volgens Sander zeggen de Meilandjes namelijk nog veel ergere dingen over vrouwen met hoofddoekjes aan de keukentafel en zijn het racisten.

Sander zegt dat de ondergang van de Meilandjes is begonnen en zegt het volgende:

“Terecht! Einde Meilandjes en Chateau Meiland in zicht. Wie van de Drie ook nog stoppen. Ze liegen en bedriegen alles aan elkaar en nu stort alles in.”

Ook plaatste hij onderstaande Tweet online waarin hij beweerd dat de afkomst van zijn schoonzus door Erica werd bespot.

Sander beweerde eerder ook al dat hij nog steeds een aantal schokkende berichten en mailtjes van Erica bezit waarin hij kan aantonen dat Erica nog meer van dit soort uitspraken doet.

Sinds Erica beweerde dat zij en Sander geen relatie hadden en dat hij in het echt tegenviel en alles alleen maar doet voor de fame en aandacht is er oorlog tussen die twee en maken ze elkaar continue uit voor rotte vis. Maar Sander openbaarde wel een aantal berichten die Erica naar hem stuurde waaruit blijkt dat de twee toch wel wat meer hadden dan een vriendschappelijke relatie.

 1. Grietje meijers

  Wat de Meilandjes betreft , moet Sander de ex van Erica zich dood schamen om Erica een schop na te geven. Hallmark moet zich ook schamen. Ik ben ook gelijk gestopt om daar kaarten te bestellen. We hebben recht op vrije meningsuiting. Erica ik val jou niet af.

 2. Cisca

  Wat is die Sander erg. Als iets niet is geworden wat je gehoopt had is dat jammer. Klaar dan en verder met je leven. En als Erica haar mening zegt moet dat kunnen en niet half Nederland het dan zo erg vinden. Ik heb ook mijn eigen mening over sommige dingen, helaas ben ik niet bekend genoeg om dit openlijk te zeggen. Maar ik dacht dat iedereen hier in Nederland een eigen mening mag hebben zonder dat je hier op veroordeeld word!!!

  • Chateau Rothschild

   Wat een rancuneuze zielepoot die Sander. Hou de eer aan jezelf en laat je ex met rust. Dit is fout natrappen én verkeerde aandacht trekken. En ik vind het verfrissend dat Erika gewoon eerlijk zegt wat ze denkt , dat recht heeft ze.

 3. S Groenhuijzen

  Mooi & weer door.
  Die lui voegen niks toe….
  Ooit 1 seizoen gezien & was er gelijk klaar mee….kwal ten top.

 4. Anton

  Wat maken de mensen toch overal druk om.

  Zei mag zeggen wat ze vind , heeft ander niks mee te maken.

  Ga aan het werk maakt je nuttig

 5. Maike

  Wat is die Sander een vies mannetje letterlijk en figuurlijk.Had hem na de eerste date al gedumpt
  Wat een engerd is dat.

Geef een reactie