Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Andre Hazes is verslaafd aan coke’Gisteren liet de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer al weten dat Andre Hazes en Sarah gedwongen zijn om naar de kliniek te gaan door de familie van Sarah.

Vandaag gaat Yvonne er dieper op in en laat weten dat de vader van Sarah er achter was gekomen dat zowel Sarah als Andre Hazes aan het bekende witte poeder zitten. Volgens Yvonne was de vader woest toen hij er achter kwam en heeft hij hun uit hun nieuwe appartement gezet waar hij voor de helft eigenaar van is.

De twee werden gesommeerd door de familie van Sarah om direct te gaan afkicken in de kliniek in Spanje. Waar Andre en Sarah gelukkig gehoor aan hebben gegeven.

Inmiddels schijnt Sarah alweer uit de kliniek te zijn na maar 10 dagen. Ze is alweer in Nederland en is meteen weer begonnen met het posten van foto’s op haar Instagram account over kappersbezoeken en het laten zien van haar kleding. Maar bij Andre Hazes blijft het stil. Volgens de geruchten zit hij nog wel in de kliniek.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

14 Reacties

 1. Chica

  Eigen schuld Karma

 2. Ze blijf bezig hè die droeftoeter nu weer de haar precies het zelfde tjonge jonge jonge wat een zielig jaloers kleurtje is dat zeg,je zal nooit maar dan ook nooit aan Monique kunnen tippen daar ben je te dom en te lelijk voor misbaksel 🤮🤮🤮

 3. Fatime

  Ze is echt heel erg jaloers op Monique. Nou ik snap heel goed dat ze de meest gehate vrouw van Nederland is. Die meid is zelf een pestkop. Ze loopt Monique te pesten haar leven zuur maken. Zij mag pesten maar als die lelijke snol wordt gepest dat mag niet. Zoek je eigen stijl oerdomme meid en stop mensen kopiëren en Ali express kleren verkopen. De ouders van haar hebben haar en André uit huis gegooid. En terecht. Je brengt schaamte aan je moeder en je stiefvader kwak

 4. Ghj van kessel

  Het zelfde kapsel als monigue
  Hoe ziekelijk jaloers ben je ,
  Nooit nooit tip je aan monigue
  Dat is een klasse vrouw

  • Giorgo

   Het is duidelijk dat de relatie met Monique over is, maar denk je nu echt dat Sarah ook maar in
   het kleinste detail op Monique zou willen lijken om André op deze manier aan zich te binden? Kom nou toch, wat een kortzichtigheid zou dit zijn. Wat er gebeurt is dit: Yvonne trekt aan een paar touwtjes en sommigen reageren als een marionet en komen gelijk in beweging. Denk toch zelf na, geef je eigen mening en laat je niet opjutten.

  • Judith

   ZEG MIJ WIE UW VRIENDEN ZIJN, EN IK ZAL ZEGGEN WIE U BENT. Een oud gezegde, maar nog steeds actueel. Je hebt het over klasse Ghj? Als ik zie op welke manier meerdere van haar vrienden op deze site reageren richting André en Sarah, hoef ik niets meer te zeggen. Trouwens, ik ken Monique alleen van deze site en weet zelf dus weinig over haar, maar de reacties zeggen mij genoeg.

 5. Chica

  Zodoende erg kan je zijn als je nu ook al op de ex vrouw van je vriend wilt lijken laat je toch na kijken plastic lelijk mens
  Snap niet wathij in d’r ziet

 6. Martina

  Zij is een eend ,kwak,kwak

 7. Cisca

  Ik denk dat ze zo jaloers is op Monique omdat Andrë- tje haar steeds vergelijkt met Monique en het steeds over haar heeft. Dat lijkt mij ook niet leuk voor haar. Maar ja dan moet je maar niet achter een man aan lopen die bezet is.

 8. Xander

  Die Yvonne is nu werkelijk op hol geslagen, maar laat maar gaan, want die loopt zichzelf wel te pletter. Op 13/9 beweert zij dat Sarah voor alcohol- en drugsverslaving naar het buitenland was vertrokken, maar de 21e staat ze weer gewoon op de stoep. Voor de zoveelste maal weer betrapt en wat doet zij? Gelijk Sarah maar weer beschuldigen van plagiaat omdat zij – net als iedere vrouw doet – naar de kapper is geweest.
  Volgens mij weet niemand waar André is en of hij dus in het buitenland zit, weet ook niemand. Dus voorlopig is er ook geen sprake van een kliniek, maar zij durft wel te beweren dat ook hij (net als Sarah) verslaafd is aan de coke en in een kliniek zit. Misschien loopt hij gewoon ergens in Nederland rond. Niemand weet het.
  Op 19/9 wordt haar de les gelezen door zowel RTLBoulevard als Shownieuws en i.p.v. de discussie met deze mensen aan te gaan, kwam ze op 20/9met het artikel: Yvonne neemt wraak op André en Sarah. Zij is dus te laf om met de betrokkenen in gesprek te gaan.
  Op 3/9 heeft ze foto’s laten zien van het appartement met de tekst: Is een bouwval. Zelf heb ik wel enige ervaring met verbouwen, dus vergeet maar dat
  deze flat binnen 14 dagen verbouwd en ingericht is, zodat het alleen om deze reden al onmogelijk is uit deze flat gezet te kunnen worden . Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar ik heb er geen zin in om aan dit meisje nog meer tijd te besteden. VOLKOMEN NEGEREN DIT MENS

 9. Henk

  Een coke verslaving in tien dagen er van af zijn. (Één grote leugen) want een drugsverslaving duurt gewoon jaren en naar jaren ben je er nog steeds niet van af
  Je hebt dan wel geen cocaïne meer gesnoven ( pluim verdient) maar je blijft verslaving gevoelig tot je dood. En dat komt door je gene.

Geef een reactie