Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Maxime Meiland koopt nieuwe villa van 1,25 miljoen euroGisteren was de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien. Daar zagen we dat Martien en Erica Meiland bezig waren met de verhuizing vanuit Hengelo naar hun miljoenenvilla in Noordwijk.

Maar ook Maxime is al een tijdje geleden verhuist naar een mooie grote eengezinswoning in Noordwijk, maar nu blijkt dat Maxime toch niet helemaal tevreden is met haar huis.

Maxime en Leroy hebben namelijk een villa gekocht in Noordwijk dichterbij het strand en ook op kortere afstand van de villa van Martien en Erica.

Maxime is op dit moment hoog zwanger en is over 3 weken uitgerekend dus het is wellicht niet het beste moment om nu alweer te verhuizen. Verhuizen brengt toch veel stress met zich mee en daar moet de zwangere Maxime even voor uitkijken.

Maxime en Leroy wonen overigens pas 4 maanden in hun eengezinswoning. Maar ze zijn zo verliefd geworden op de nieuwe villa ter waarde van 1,25 miljoen dat ze deze kans niet konden laten schieten.

De foto’s van de mega villa kun je bekijken via onderstaande link:

https://www.funda.nl/koop/noordwijk-zh/huis-88845381-van-panhuysstraat-51/

Deel deze juice!
 1. Truus

  Raar mens wat ze is, weet zelfs niks van de Nederlandse geschiedenis. Met haar smerige Anne Frank grap. Weg met dat gedrocht.

  • wil

   stel je niet zo aan

  • Anne

   Mens stel je je niet aan. Dat jij nou met Anne Frank in je hoofd loopt Ten eerste al zoveel jaren geleden en mensen blijven er in hangen…Iedereen zeg wel eens..bv waar zijn mijn schoenen, onder de trap. Je bent gewoon zo jaloers…Zodat Anne Frank jou nooit had gemogen. Jij bent vast een zeer ongelukkig mens….

   • Peggy

    Wat een ego’s die Meilandjes!
    Veel te hoog van de toren blazen ze, als hun bekendheid/succes straks voorbij is kunnen ze allemaal hun miljoenen-huis uit. Zus Montana kunnen ze beter wat voor kopen, zij kan geen huis betalen. Sneu hoor!

 2. Jan K

  Te dom om zelf te poepen Kan enkel profiteren en liegen Die Leroy wordt gedropt over een tijdje voor een rijkere vent

 3. Merel

  Wat vreselijk negatief zeg. We kijken graag naar ze op tv en ik gun ze alle geluk van de wereld in hun nieuwe huis. Hoezo dom? Ik vind het reuze slim om in onroerend goed te investeren en ben en blijf en fan met grote gunfactor. Ieder het zijne en niks komt aanwaaien in het leven.

 4. Mark Bos

  Toppie, met hard werken is het prachtig om een mooie villa te kunnen en mogen kopen. Suc6 met jullie stulpje, toppie

Geef een reactie