Gisteren lieten wij al weten dat de laatste twee serieuze kopers voor het Chateau van de Meilandjes het hebben laten afweten. Dat betekent dat de Meilandjes met het Chateau in hun maag zitten. De kosten lopen namelijk door en financiële problemen liggen daardoor op de loer. Om het Chateau toch nog verkocht te krijgen zijn de Meilandjes recent een kwart miljoen gezakt met de verkoopprijs.

Nu verscheen er vandaag een filmpje online over het Chateau van Albert Snoek. Deze vent kennen we nog van de documentaire ”Urk”. Albert besloot maar eens een kijkje te gaan nemen bij het Chateau.

Het Gras staat er inmiddels torenhoog en het lijkt er dan ook op dat de Meilandjes hier al tijden niet meer zijn geweest en er dus ook geen onderhoudt aan hebben gedaan. Het is er compleet uitgestorven.

Bekijk hieronder het filmpje: